Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Nordtømme og Østre i skrellform

Sport
Del:  

Karl Ove Nordtømme hadde en strålende dag hjemme på Leangen mandag. Egentrente Odins Blessa (e.Bork Odin) ble med kjempefavoritten Vill Jerven i angrep ned siste langside.

På oppløpet hadde den Saupstadbosatte kusken is i magen til å vente til midt på oppløper. Derfra og inn hentet de meter for meter og kort før målstreken var 1.1-oddseren hentet inn. Odins Blessa tok sin femte seier i karrieren til over 51 i vinnerodds. 

Og nå var Nordtømme i farta. Han har to seire fra før i år og dobblet antallet ved å vinne med 15-oddseren Dag Minn (e.Åsajerven) i det siste løpet. Igjen var det favoritten som måtte bite i det sure eplet på oppløpet. Nordtømmes to øvrige seire i 2019 kom også på samme dag. Da med 19-, og 6-oddserene Vikan Jerva og Briansfantasie A.H. 20.januar. 

Forøvrig vant også Jomar Blekkan, Andre Henning Stensen og Dag-Sveinung Dalen dobbelt denne mandagen. 

I går var det Ole Johan Østre (bilde) som gjorde noe lignende på Momarken. Lilletroll (e.Vinning Kos) hadde ikke vunnet løp på over to år. Tirsdag fikk han et drømmeløp av Østre i V65-finalen. I den nest siste svingen ble han lagt i angrep. I løpet en noen hundre meter ledet plutselig hingsten med 20-30 meter. Da var det ingen fare for seieren og 29-oddseren kunne overraske stort som et 9.valg i spillet. 

To løp senere var formkusken på farten igjen. Det startet ikke bra for Myrviks Pjokken som galopperte i kamp om føringen fra start. Siden ble det tredje utvendig og først i angrep via tredjespor på sisterunden. I den siste svingen overtok de føringen og fikk straks noen lengder. Nesvik Balder kom i store klyv på slutten men galopperte med femti meter igjen av løp. Vi tror Myrviks Pjokken hadde vunnet likevel. Vinnerodds, 21.9. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn