Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Nok en B.R. blåser

Sport
Del:  

Iggy B.R. var kanskje den varmblods 3-åringen som imponerte mest på Jarlsberg i går. Han hadde aldri tapt feilfri og gjorde det heller ikke i går. Trixton-sønnen kom fint på det i andre og 

tredje utvendig underveis. I front var det favoritten Strong Pepper som fikk styre det meste utenom en liten fartsøkning når Myamazingdream kom opp utvendig på den første langsiden. Passeringene lød på 12.5/500 meter og 16.4/1000 meter. 

Marius Høitomt sendte Delicious Me frem til dødens med 1200 meter igjen å trave. På den siste langside antydet Dalen et angrep med Alpha Scarlet R.R. Da sendte måde Malmin og Gundersen i vei Dream Creation og Iggy B.R. foran. Dream Creation kom frem til lederen som så svak ut direkte i siste sving. Magnus Teien Gundersen klemte på med Iggy B.R. som bare feide rundt begge og forsvant til sikker og imponerende seier på 1.14.4/2100 auto. 

Vi hadde 1.09.9 siste 400 på klokka. Alpha Scarlet R.R. og Myamazingdream kjempet hardnakket om andreplassen. Førstnevnte var det lilel nødvendige foran mens Strong Pepper skuffet oss ganske mye. 

Det er Morten Langli som eier 3-åringen som er oppdrettet av Bjørn Rishaug. Mamma Clara B.R. er søster til Ivan B.R. som vant tidligere på dagen. Ivan er dermed onkelen til Iggy B.R. 

- Vi var hos Rishaug sammen med Geir Vegard og Arne Sandbæk når de handlet Ivan B.R. Da slo jeg også til og siden har de to hestene gått omtrent alle treningsjobb sammen, reiser på transporten til løp sammen og vant begge to i dag. Det er moro forklarte eier fra seremoniplass. 

- Jeg bruker å ha bra kontroll på hestene våre og det er ikke så ofte jeg blir veldig overrasket over resultater. At Iggy B.R. skulle kunne blåse forbi disse gode hestene via tredjespor etter relativt moderat tempo på førsterunden og likevel vinne så lett det overrasket meg sa Geir Vegard Gundersen. Det hadde jeg ikke satt penger på før start men det er bra å bli positivt overrasket også sa han til Trav24 etter løpet.

Foto: Trav24.no

Tips en venn