Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Nitten strake seire, har aldri tapt løp

Sport
Del:  

Den nittende strake seieren til Lesja Odin ble akkurat like enkel og overlegen som de aller fleste av de øvrige seirene har vært. Hjemme på Sørlandets Travpark var det egentlig aldri noen 

tvil om resultatet.

Fra sin posisjon i tredje utvendig gikk det som vanlig radig unna når trener og kusk Øystein Tjomsland ba om tempoveksling på siste langside. I et javs formelig fløy 6-åringen forbi sine konkurrenter og parkerte dem et tjuetalls meter bak seg rundt siste sving. Tjomsland kunne snu seg midt på oppløpet og konstantere at Frithjof Riiss hest nok en gang passerte målstreken først. Mot mål bare finkjørte Tjomsland med den herlige Moe Odin-sønnen som er oppdrettet av Trond E. Utgård og Anne S. Kristiansen fra Lesja. 

Vinnertiden ble 1.26.0/2160 volte. Hans nitten seire har foreløpig gitt 332.000 kroner. 

Vi kan bare minne om pappa Moe Odins rekord i Norge er 24 strake seire. Også den rekorden ble satt fra karrierestart.

Fire av de seirene kom til 1.0 i vinnerodds. Ettersom vinneroddsen på Lesja Odin i går var 1.07 har han nå passert det tallet med sine fem. Det forundrer oss mye om det stopper her. Pr. dags dato er han fullstendig overlegen i sitt grunnlag. Tjomsland bedyrer ovenfor Trav24 at rekorden ikke er noe man jakter pr. nå. - Vi ønsker å starte der eieren får mest mulig glede med ham. Det er ikke så ofte han har mulighet til å se ham live så vi får se hva som blir det neste oppgave. 

Tintin ble god toer mens Frier Birk avsluttet flott til tredje. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn