Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Lykkje Borka imponerte igjen

Utland
Del:  

Bare fem dager etter en langtur til Bergen og en imponerende seier i V75 bar det like langt, stikk motsatt vei for ny start i går. Lykkje Borka (bilde) ligger ikke på latsiden om dagen. Sammen med 

sin trener og kusk Bjørn Steinseth var det over grensen og til Bollnäs og løpet Jenny R.Gs Minne som gjaldt i går torsdag. 

Mofaksan satt i tet og Lykkje Borka perfekt til i tredje utvendig etter en runde. Da hadde Brenne Blissi galoppert seg bort for Jorma Kontio mens Tante Ragnhild havnet helt sist etter omsider å ha lagt seg til for Ulf Ohlsson. 

1200 meter fra mål ville Steinseth fremover. Det ville også Rikard N. Skoglund som gikk i mellom med Karlängs Linda. De to hektet også hjul runden igjen slik at det nok en gang ble en drøy tur for Bork Odin-datteren til Ole Jakob Akre. Dro opp angrepene i sporene fra siste langside og inn måtte Vesle Maia og Bjørn Humborstad gjøre. 

Uansett, det var aldri snakk om saken. Lykkje Borka er i sitt livs form og avgjorde så lett som en plett fra posisjon utvendig. På oppløpet gled de i fra til enkel seier på 1.24.9/2180 volte. 50.000 svenske kroner var belønningen for den nyblivne millionøsen som nå snart har løpt inn 400.000 kroner bare i år. 

Tante Ragnhild avsluttet som vanlig bra til tredje mens Vesle Maia holdt farten flott til fjerde. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn