Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Lord`en ble konge for en dag

Sport
Del:  

Tretti kusker og montéryttere hadde forsøkt tidligere, inkludert våre to fremste monéryttere, vår mestvinnende stallansatt og de fem øverste på landsstatistikken uten å lykkes. 

I går fikk Lord Bexley (e.Super Nick) svenske Pontus Gustafsson i sulkyen. En kusk med en seier på samvittigheten siden 2013. Det ble perfect match for den 10-årige vallaken til Lise Therese Halvorsen fra Seljord. 

I et amatørløp mellom kusker fra Malta, Åby og Klosterskogen spurtet Lord Bexley best av samtlige via siste indre etter et perfekt kjørt løp av Gustafsson. 

Selv Kurt Hella som alltid har full kontroll slet med denne overraskelsen. Han nevnte Lord Bexley en gang i starten av løpet og siden trodde han det var Sentry Holmsminde som var med i kampen. Helt til mål var passert hvor han med stor overraskelse i stemmen fant ut at smellen var et faktum.

Og eier Lise Therese Halvorsen var ikke stort bedre. Hun fikk knapt frem et eneste ord i intervjuet, i ren og pur glede. Ikke så rart når hesten hennes vinner for første gang, i den 115. starten i karrieren, på hjemmebane. Han mangler bare 250 kroner på å runde 300.000 kroner innkjørt så noen dårlig hest har det ikke vært, men prikken over i`en manglet inn til Pontus tok turen fra Sverige.  

Foto: Trav24.no

Tips en venn