Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Lillbrorsan er millionfavoritt

Utland
Del:  

Lillebroren til Your Highness, Executive Caviar (e.S.Js Caviar) imponerte på nytt under gårsdagens kval til den korte E3-utgaven i Ørebro. For sin trener Joakim Løvgren ble 3-åringen tidlig 

sendt frem til ledende Casterly Rock som siden galopperte inn i mål som andrehest. 

Fra dødens kontrollerte Løvgren alt (bilde) og det var en strålende fornøyd trener som uttalte seg etter løpet. Det er stort sett de samme eierene bak dette stortalentet som Your Highness, med en rekke nordmenn i spissen. 

- Jeg kjørte frem tidlig all den tid det ikke var noe særlig tempo fra start. Da har man bedre kontroll. Det forsvant flere hester underveis og det ble aldri noen reél kamp om seieren. Han gjør akkurat det han må og hadde godt med krefter på lager ved målpassering. Dette er en hest som skal være favoritt i finalen. 

Vinnertiden ble 12.7/1609 auto. Seieren var verdt 80.000 skr og dermed har hingsten tjent snaut 2.5 millioner kroner på sine fjorten starter. Halvparten har endt med seier. 

De andre kvaifiseringene ble vunnet av Svante Båth-trente Van Kronos (e.Timoko) som travet 12.5 for Erik Adielsson, Lucifer Lane (e.Infinitif) travet 12.8 for Johan A. Nilsson, den trenes av Thomas L. Nilsson. I On Track Banditen (e.Mythical Lindy) har Magnus Jakobsson hingsten som travet fortest i sitt kval. Han landet på 12.1. 

I hoppeklassen tok Europhile Am (e.Gift Kronos) og Ørjan Kihlstrøm seg av sitt løp på 12.2, hoppa trenes av Lars I Nilsson. Helloise Boko (e.The Best Madrik) travet 12.7 for sin trener Mattias Djuse mens Sunwapta Goj (e.Sahara Dynamite) travet 13.3 for Claes Sjøstrøm, en hoppe som trenes av Sten O. Jansson. Det siste løpet ble vunnet av Bellatrix Zet (e.Hard Livin) som landet på 13.5 for Ørjan Kihlstrøm. Daniel Redén trener. 

I disse Muscle Hill-tider er det egentlig litt befriende å se at ikke bare popphingstene dominerer. Åtte kvalløp og eneste far som kan kalles superpopulær er egentlig S.Js Caviar. Det er sensjasjonelt nok i seg selv. 

Ikke uventet var Svante Båth best i klasse med fire finalister. 

Finalefeltene

E3-finale, hingster och vallaker, 1609 auto
1.Van Kronos (Svante Båth)
2.Lucifer Lane (Thomas L Nilsson)
3.Executiv Caviar (Joakim Løvgren)
4.On Track Banditen (Magnus Jakobsson)
5.Global Unlimited (Svante Båth)
6.Hazard Boko (Per Lennartsson)
7.Lass Revenue (Mattias Djuse)
8.Gilbert Bris (Mattias Djuse)
9.Capitol Hill (Svante Båth)
10.Twist Of Fate (Pekka Korpi)
11.Othellos Magi (Henrik Larsson)
12.Enzo De Vonnas (Tomas Malmqvist)

E3-finale, hopper, 1609 auto
1.Bellatrix Zet (Daniel Redén)
2.Sunwapta Goj (Sten O Jansson)
3.Helloise Boko (Mattias Djuse)
4.Europhile Am (Lars I Nilsson)
5.White Lightning (Jørgen Westholm)
6.Callela Lisbeth (Markku Nieminen)
7.Crucified (Daniel Redén)
8.Willow Pride (Markku Nieminen)
9.Calamra’s Girl (Svante Båth)
10.Bravo Qira (Karl Aikio)
11.Unique Madonna (Hans R Strømberg)
12.Elektra (Hans-Owe Sundberg)

Foto: kanal75/Foto-Mike

Tips en venn