Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Lastsundayinmay på firstsaturdayinjuli

Sport
Del:  

I Lastsundayinmay (e.Revenue) har tidligere travtrener Lars Erik Aas og hans far en meget spennende hest. Hun har vist fine ting og stadig vært plassert i løpene men etter at Kim Pedersen

tok over treningsansvaret har hun hevet seg ytterligere to eller tre hakk. 

Lørdag gjorde hun et fantomløp i V75-2 på Jarlsberg. 

Favoritten Jetske Beemd stakk til tet for Frode Hamre. Den nederlandskfødte hoppa var nok langt hissigere enn det Hamre satte pris på. 10-20 meter foran de øvrige dro hun i vei etter 10.1/500 meter. Lastsundayinmay fikk en drøy førstesving i tredjespor før hun kom ned utvendig for Daily News. Etter at farten ble "dempet" til 11.7/1000 meter var de øvrige enda lengre bak. Ut på den siste langsiden var forspranget økt til drøyt 30 meter. 

Men det måtte ta i mot for hestene som knapt hadde 100.000 kroner i grunnlag. Mot den siste svingen var ledelsen krympet til 20 meter og inn på oppløpet var avstanden bare 10. På oppløpet holdt Revenue-datteren stilen på en strålende måte og slo seg sikkert forbi lederen og vant på 1.13.8/2100 auto (bilde). Dermed har 4-åringen rekordforbedret seg med 2.4 sekunder på sin to starter i regi Pedersen. Det er et solid stykke arbeid. 

Jetske Beemd og Daily News endte på plassene bak vinneren som fikk 40.000 kroner. Det er Stall Lato som eier og er oppdrettere. 

Resultater: 

Foto: Trond Pedersen

Tips en venn