Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Kometen har alle favorittene!

Utland
Del:  

Han har hatt en karriere som virkelig har skutt i været. Etter at Marcus Melander (bilde) startet som lærling hos onkel Stefan har han hatt skyhøye ambisjoner. Her varmer han opp So here I Am som han

selv kusket under Unionstravet på Momarken i 2013. 

Nå, snaut seks år senere er han i en situasjon som de aller aller fleste gladelig hadde byttet. 

3-åringene Gimpanzee, Greenshoe og Green Manalishi er av oddssettere de tre største favorittene til Hambletonian i august. Marcus Melander trener alle tre. Han slo til for fullt i fjor når hester som nettopp Gimpanzee, Crazy Wow og Cruzado Dela Noche (vant vm) som vant en rekke store løp.

Nevnte Gimpanzee er fortsatt ubeseiret men på stallen står også Greenshoe som Morten Langli er medeier i. - Han virker å ha roet seg litt m.t.p. at han var i overkant hissig bak bilen i en del starter i fjor. Han er utrolig kjapp og skal ikke undervurderes sier 26-åringen som kanskje gjør som onkel Stefan, vinner Hambo, som han gjorde i 2001 med Scarlet Knight. I mellomtiden har Jimmy Takter tatt to seire i løpet mens Åke Svanstedt har vunnet en gang.

Nevnte Greenshoe leverte et fantastisk løp på 08-tallet denne helgen og er kanskje den som pr.i dag er det heteste navnet.

Foto: Trav24.no

Tips en venn