Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Knut Weum har fortsatt full tillitt

Politikk
Del:  

Etter dagens ekstraordinære styremøte i DNT har styre kommet frem til at Styreleder Knut Weum fortsatt har full tillit av det øvrige styre. Han uttaler bl.a. at han bestemt skal avstå fra all alkohol under 

representasjon for Det Norske Travselskap heretter. Det er episoder fra Biri (hvor han var med som prisutdeler sammen med Prinsesse Märtha Louise i storløp) som har skapt reaksjon fra øvrige medlemmer av styre. 

Følgende står skrevet i DNTs pressemelding

Med bakgrunn i innrapportert hendelse på Biri Travbane 27.- 28. juli i år, har styret i DNT presisert retningslinjer ved representasjon på vegne av DNT og fattet følgende vedtak: 

"Under representasjonsoppgaver på travstevner i regi av Det Norske Travselskap, skal de som representerer sentralforbundet ikke nyte alkohol. Dette gjelder fra stevnestart til stevneslutt. Ved representasjon under flerdagsstevner, skal alkoholinntak mellom stevnene begrenses. Det er ikke akseptabelt å være synlig beruset."

Styreleder i Det Norske Travselskap har forklart seg inngående om hendelsen på Biri Travbane. I tillegg har styret vurdert alle uttalelser som har framkommet i den framlagte utredning av saken. Styreleder har også forklart seg om andre hendelser som enkeltmedlemmer har tatt opp med styrerepresentanter i DNT.

Styreleder har sterkt beklaget seg overfor organisasjonen vedrørende hendelsen på Biri. Han uttaler bestemt at han vil avstå fra all alkohol under representasjon for Det Norske Travselskap framover.

Et enstemmig styre har konkludert med at det har full tillit til styreleder. Styret ønsker nå å se framover for å løse viktige utfordringer som travsporten står overfor. 

 

Kontaktperson i saken:

Trond Olav Salte, nestleder Det Norske Travselskap – 911 98 100

Tips en venn