Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Katalog # 118 Savini

Annonsørinnhold
Del:  

Savini (bilde) er en stor brun, flott og feilfri åringshoppe. Vokst opp sammen med Zanazca og Finetto på gården hjemme hos oss på Frogner. Hun har lange fine kodeben og meget elegante bevegelser. 

Pappa er Pastor Stephen. En kombinasjon av de beste prestasjoner og den mest populære stamme finnes nå tilgjengelig i Norge. Pastor Stephen var en av de aller beste unghestene som har konkurrert i USA. Han vant storløp som William Wellwood Memorial og Champlain Stakes. Pastor Stephen var også først i mål i verdens største 2-årsløp, Peter Haughton Memorial (se video) men ble diskvalifisert for en tvilsom sjenering på siste langside etter at han vant sitt kval enkelt (se video). Likevel ble han den 2-åringen som tjente mest. Hans helbror, Father Patrick var om mulig enda mer overlegen og vant ”alt” som 2-åring. Begge kåret til årets 2-åring i USA/Canada i verdens hardeste konkurranse.

 

Topphopper som Tinita Love, Kick Off Laser, Real Big Bang, Mea Jean Boko, Kronprinsessa Sund og Remember Laser har allerede benyttet Pastor Stephen her hjemme. Derbytreer Son Of God 2 mill - 12.1am, toer i Breeders Course-finalen og treer i Breeders Crown Holy Water 1.5 mill - 11.7am og vinner av DiamantStoet og treer i Breeders Crown Dream Lane 1 mill - 11.4ak hans millionærer i Sverige så langt. Her hjemme har Global Takeover (S) vunnet under Unionstravet på Momarken. Cry Wolf kom fulltanket til mål i finalen av Champion Jarlsberg Grand Prix på 12.2 som fast mens hester som Nika og Ithinkiama Genius er norskfødte hester som har gjort det bra. 

Mor er Remember Laser e. Mr. Flirt u. Fighter Kiss var en meget god traver som vant 13 løp, 3 andre og 3 tredje plasser på 32 starter, vinnerprosent på 41 % og en plassprosent på 59 %  med rek. 1.11,1ak satt på Åby som vinner! Og 1.13,3mv som vinner og banerekord på Axvalla!

Flere bilder finnes på www.kvalitetsoppdrett.com. Savini, som har fått en søster etter Propulsion, kan besiktiges ved henvendelse til Øistein Eriksen, mobil 91518043 eller mail: oei-e@online.no

Ønsker du å vise frem din auksjonshest litt ekstra er det bare og ta kontakt med Trav24, via mail post@trav24.no,

Anniken eller Roy på tlf 90 57 19 76 og 986 191 86. For 1.500 kroner pr. hest (rabatt ved flere) får du med to bilder, video, stamtavle og så mye informasjon som du ønsker. 

Klasseløpsauksjon vil bli avholdt på Bjerke Travbane fredag 6. og lørdag 7. september.

Foto: Anne-Lise Huseby

Tips en venn