Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Kat # 58 Nan´s Cash

Annonsørinnhold
Del:  

Nan´s Cash (bilde) er en herlig middels stor brun hoppe med nydelige bevegelser og et lett jordvinnende trav. Legger man til at hun har en stamtavle som overgår de aller fleste som

inneholder noen av verdens beste hester så kan dette være en hest å merke seg litt ekstra. Nan´s Cash er en bestemt våken men snill hoppe som lærer lett. 

Mormor til Nan`s Cash er ingen ringere enn Nan`s Catch. Hambletonian Oaks-vinneren som også vant løp som Kentucky Futurity, Wolrd Trotting Derby og Breeders Crown. Med andre ord er mamma Catch Express søster til tidenes beste traverhoppe Moni Maker. Hun travet 1.09.7 og tjente 5.5 millioner dollar på 90-tallet. Moni Maker vant løp som Elitloppet (se video under), Prix de Amerique, Hambletonian Oaks, Nat Ray og Fina Cup for å nevne noen få. 

Pappa Django Riff er euromillionær og vinner av en rekke storløp i Frankrike. Som bl.a. U.E.T´s EM for 3-åringer, Criterium des Jeunes og Prix Albert Viel (se video). Han vant også storløp både som 2-, 4- og 5-åring. Han er etter den mangeårige champion Ready Cash. Han er far til hester som Bold Eagle, Bird Parker og Face Time Bourbon. Sistnevnte satte lørdag 31.august ny verdensrekord sammen med Bjørn Goop når han vant Prix Jules Thibault på 1.11.2/2700. 

 

Mamma Catch Express har seks startende avkom. De har rekorder fra 1.11.4 til 1.14.8. Fashion Zoomalot var på et tidspunkt årets raskeste 3-åring i USA i 2015. Han har tjent 78.000 dollar. I stamtavlen ellers finnes vinner av Hambokval International Moni 09.5 - 874.000 usdollar, dollarmillionær Il Sogno Dream, avlshingsten Trophy Catch

For mer informasjon om Marengo kontakt inmelder A Trans As, Ski. Arne 481 93 528 eller arneauestad@hotmail.no 

Foto: Trav24.no

Tips en venn