Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Kat # 105 Duchess Frecel

Avl
Del:  

Annonse: Det er lett å skryte av Duchess Frecel (bilde). Stammen er fantastisk og hun har et utseende som matcher! Hun kommer fra en glimrende far og en like glimrende morsfamilie. 

Trenger Andover Hall egentlig en introduksjon? Han er far til mange topphester som Nuncio, årets Hambovinner Perfect Spirit, Donato Hanover, Pampered Princess, Creatine, Adrian Chip, Igor Font, Brad de Veluwe, Elitloppsvinner Magic Tonight og mange fere!

I nær slekt på morssiden finner man bl.a. Maven (bl.a. vinner Breeders’ Crown, andre i Copenhagen Cup og Grand Criterium de Vitesse), Intimidate (bl.a. vinner av Breeders’ Crown), 09,2-traveren Little Brown Fox, Lanson, Treasure Kronos (vinner Criterium Continental, Sto- sprintern, Breeders’ Crown). Hun er også nært beslektet med Frode Hamres talentfulle Donatomite.

Link til side i Auksjonskatalog

Howbout That Faces to første avkom er etter Magnetic
Power. Her er ei hoppe etter Andover Hall – en avlshingst av et helt annet kaliber – og krysningen er valgt med omhu... Andover Hall krysser utrolig bra med Pine Chip-linjen som illustrert av blant annet Adrian Chip, Cedar Dove (vinner Breeders’ Crown), Libeccio Grif (vinner Lotteria og Copenhagen Cup) og Exodus Hanover (vinner av Europamatchen i fjor)

Hoppene har aldri hatt mer å kjøre om – så hva er vel bedre enn ei hoppe som ikke bare bør være en kandidat for unghestløpene men bør også være en veldig spennende fremtidig avlshoppe? Duchess står fint på bena og har et veivinnende trav. Kom og se på henne så skjønner du hvorfor vi er så stolte av henne! 

--------------------------------------------

Nå kan du profilere din auksjonshest for hele travnorge på landets største og beste nettside for trav- og galoppsport. Ønsker du å profilere din auksjonshest litt ekstra er det bare og ta kontakt med Trav24, via mail post@trav24.no eller Anniken tlf: 90 57 19 76

Foto: Arild Hansen

Tips en venn