Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaRomleskaftGaupen hestehenger og div annet for trav, Panama RagsSpyd Ø.K.Lykke Prinsessa, Lykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfull,  Ønsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock Lobster, Steine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.Qatdah, Tjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla

Ingenting tyder på målrettet sabotasje

Diverse
Del:  

Etter helgens hendelser på Bjerke hvor flere hester ble sluppet løs på natten har ryktene om at noen spesielle personer var mål for sabotasjen spredt seg. Vi spurte Tron Gravdal (bilde) et

par spørsmål og etter interne møter i Hestesportens Hus forklarer DNTs sportssjef følgende for Trav24: 

Ble auksjonshestene flyttet fra sine oppgitte bokser under auksjonen og stod det navn på boksene på hestehotellet?

- Vi er fortsatt inne i en fase med kartlegging av det som har skjedd sier Gravdal.
Det er så langt lagd en grundig rapport om hendelsen. Den vil oversendes politiet sammen med politianmeldelse. Vi hadde leid inn nattevakt fra Nokas, og vi kommer til å få en rapport fra dem.
Evalueringen i ettertid blir selvsagt veldig viktig hvor alle ulike faktorer må tas med. Vi har selvsagt allerede diskutert noen endringer, for sånt skal ikke skje.
De beskrivelser som har kommet ut så langt virker til å være ganske nære sannheten. Fem hester har vært løse. De ble oppdaget rett før kl. 4.30. Det var tre dansker, og Maria Johansen som oppdaget hestene, og fikk fanget dem inn. Grunnen til at de var i stallområdet var at de hadde tidlig avgang til Danmark, og Maria kom med en avlshoppe som skulle være med videre til Danmark. De som kom først i stallområdet og oppdaget hestene observerte også noen ungdommer som sprang fra området.
Det er liten tvil om at det er snakk om sabotasje da samtlige bokser er stripset med minst to strips av en type som du ikke klarer å bryte uten en form for skarp redskap. Slik det ser ut er det hester som har stått nærmest åpningene i stallene som er sluppet løs. De fem hestene hadde alle ulike kjøpere, og det er lite som tyder på at dette er sabotasje mot noen spesielle. 
Hestene står i utgangspunktet ikke på de samme boksene som de sto oppstallet tidligere da hestehotellet er samlet i en til to av stallene. For at de som jobber i hestehotellet skal ha oversikt over hestene er boksene merket med hestenavn. 
Som sagt innledningsvis vil det foretas en grundig evaluering, og da får vi vurdere hvilke endringer som må gjøres avslutter sportssjefen.

Foto: Trav24.no

Tips en venn