Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Inge Melbys første trippel

Sport
Del:  

Det ble ingen blåmandag for Inge Melbye (bilde), snarere tvert i mot. Han tok sin første trippel i karrieren hjemme på Leangen og viste gryende sommerform ikke lang tid etter en dobbel på samme bane. 

Theodor (e.Nordli Svarten) fikk starte i fred og ro alene på strek og holdt seg denne gang til trav. På oppløpet ble det sikker seier på fine 1.26.9/2140 volte. En fin fjær i hatten for John Einar Theodorsens hest som har vist flott form men mye galopper i det siste. 

Tre løp senere tok Melby sin andre dagsseier med kollega Trond Anderssens oppdrett, Merlin Classic (e.Likely Lad). Det ble kjøring og posisjonsbytter i front og det som så ut som et perfekt løpsopplegg for Merlin Classic ble etterhvert dødens. Men 7-åringen som Inge selv leier og trener viste flott moral og svarte sikkert opp Olli`s Texas mot mål. Da kom armen i været.

I den stimen måtte det nesten bare fortsette. Løpet etter satt Melby opp bak Creek`s Brave. Og her gjorde Melby en solid kuskejobb. 7-åringen til Tor Nyborg var ute av taktene fra start og i siste sving. Formkusken fikk lirket henne ut i brekken i en trang situasjon og da svarte Staro Showbiz-sønnen med å spurte inn til seier og fullbyrde trippelen. 

Foto: Trav24.no 

Tips en venn