Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hvordan ville du forbedret et travstevne?

Diverse
Del:  

Det er lett å stå ved siden og kritisere i øst og vest. Vi er blitt gode på det. Nå er det også engang slik at det er ved konstruktiv kritikk, at man tar et steg til siden og ser

situasjoner fra andres ståsted og nytenkning at man selv kan bli bedre. 

Her spør vi enkelt og greit dere lesere. Hva ville du gjort innenfor rimelighetens grenser om du fikk bestemme på din hjemmebane en sesong?

Her ønsker vi deres synspunkter, deres idéer og tanker rundt dette å bli flinkere. 

Trav24 kommer også fra tid til annen med ønskemål og tanker rundt dette tema. 

Vi mener bestemt det er fire punkter som absolutt lar seg gjennomføre.

1.Som vi skrev tidligere observerte vi en slags vinnerstand på Axevalla i sommer. Et telt på seremoniplass hvor vinnerkretsen rundt hver hest fikk oppholde seg til neste løp var kjørt. Noen friske bær og litt godt sprudlevann til vinnerne. Gjerne også et bilde eller to som blir ettersendt dem. Kan man få dette til samtidig som alle seremoniplasser blir flyttet inn på publikumsplass så tror vi opplevelsen for vinnerne blir langt bedre. Her henger fortsatt Bergen, Forus, Harstad og Momarken (ikke lett å endre der innenfor rimelighetens grenser med muren) etter. Vi må etterstrebe, og ha som mål at alle eierne tar turen til travbanen for å se på hesten sin konkurrere live. 

2.Lydanlegg er dyrt. Men UHYRE viktig. Her må det legges litt midler på bordet! Mindre men tydligere og viktigere prat over anlegget gir publikum en bedre opplevelse. Et travstevne er en sosial happening hvor alle prater med alle. Når det kommer viktige beskjeder på anlegget må det være høyt og tydelig slik at folk hører det. Enkelt og greit. 

3.Man burde ha et apparat som sørger for at nye deler av lokalbefolkningen rundt hver bane inviteres til hvert eneste arrangement. F.eks 10 nye gjester hver gang som personlig får et besøk på døren/telefon med invitasjon, et gratis måltid, en tippelapp til 100 kroner og en veileder som server de 10 nye gjestene. Så må disse følges opp med noen få spørsmål om hva dere inntrykk var i ettertid. Da har man i det minste forsøkt. 

4.Spillopplevelsen må bli bedre og enklere for nye kunder. På en julebord nylig ble jeg presentert for et grep jeg aldri har tenkt på før. Et enkelt grep som virket veldig smart. En forsamlig nye kunder på en av landets baner (passer perfekt til punkt 3) fikk servert en vinnerkupong på alle hestene i noen av løpene. Da er det i det minste én som vinner i hvert løp. Det skaper interesse for de andre som er tett på. I stedet for å prøve å lære helt nye kunder våre relativt kompliserte spillprodukter som f.eks V75 så er vinner, tvilling, plass eller DD geniale hurtigrepeterende spillprodukter som bør benyttes. 

Hva mener du? 

Foto: Trav24.no

Tips en venn