Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hvilken vei skal man ta i jungelen?

Spill
Del:  

Det flommer over av tilbud og bonuser i den enorme spilljungelen der ute. Nesten endeløst med tilbydere konkurrerer om de samme pengene og de samme

kundene. 

Spill på hest har mistet enormt med markedandeler. Det er ikke til å legge skul på og heller ingen overraskelse når man ser metodene som blir brukt av konkurrentene. Norsk Rikstoto og delvis Norsk Tipping er i så måte bakbundet på armer og ben. Det er uhyre frustrerende og sitte å se hvor tilsynelatende lite regjeringen gjør for å hjelpe markedet her hjemme. 

Det er på høy tid at hestesporten nå tar grep som skal peke ut den nye retningen som vi tror er fremtiden. 

Tilbakebetalingsprosent (TBP), 50 øre rekka, 1 kroner, 2 kroner eller hva? V86, V75, V76, V7, V65, V64, V6, V5, V4, lyntoto, lynbanker, vinner, duo, plass, tvilling, trippel, dagens dobbel, rakett og alt hva det heter. Det er ikke så rart om noen gir opp før de i det hele tatt er kommet i gang. Som sagt, det ser ut som en jungel av ord og tall man ikke har hørt om tidligere. 

Nå mener jeg at Norsk Rikstoto må dele inn sine spill på sin nye nettside på en oversiktelig måte. Rekrutteringsspill, utvalg for lykkespillere, utvalg for den gjennomsnittsspilleren og storspillerne. Så er det nye grupper innenfor disse gruppene igjen. Vi har storspillere som konsekvent går etter potter, regner på prosent hvor mye av kaka man spiller om. Så er det den "litt spillegale" som bare vil ha spenning, så er det den fornuftige gjennomsnittspilleren som ikke er så nøye på hvilke forutsetninger det er bare man får bli med. Lykkespilleren som liker hest og bare vil være med, på hva er ikke så nøye osv. Slik kunne vi kanskje holdt på i det uendelige. 

Jeg vil påstå at den nye nettsiden til Rikstoto har en rekke nye og gode funksjoner men i det store og hele har de feilet med den. Den ligner også en jungel av tall, skarpe farger, bokser og ord man må være nerd for å henge med på. Det er ikke en god side om man vil rekruttere. Etter min mening. 

Det må bli enklere, tydligere og penere. At en farge følger en bestemt spilltype er det få som bryr seg om. Nettsiden oser kaos med nye farger, tall og ord som blinker i hytt og pine, ja nesten som et diskotek. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn