Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hva er Readly Express laget av?

Utland
Del:  

Readly Express hadde ikke startet siden oktober men trener Timo Nurmos hadde virkelig 5-åringen i stand når han først kom ut. Rygg på ledende Wild Honey i en snau runde fikk

være nok. Da la Jorma Kontio hingsten ut et spor og kampen var i gang. Det gikk fortere og fortere hele veien og for å slå Daniel Redéns hoppe måtte faktisk Ready Cash-sønnen trave 1.09.4 siste 1000. Siste femti meter fikk han et grep, som han nesten alltid får på sine konkurrenter. 

Vinnertiden ble 1.12.1/2140 auto. 

Vi har sett det før, han kan gå skakt med hode, han kan slite med aksjonen. Men trave, det gjør han og det fortere enn konkurrentene omtrent hver eneste gang. i Rättvik i går tok han sin femtende seier på atten starter. I tillegg står han med tre andreplasser. Totalt har det blitt 7.7 mill skr innkjørt. Det er svimlende 427.000 kroner inn pr. start. Snakk om matching. 

Mamma Caddie Dream fortjener også skryt, snakk om start på avlskarrieren. Hun har tre avkom i startklar alder. Readly Express var først, så kom hoppa Caddie Lisieux som nylig vant Stosprintern og har tjent snaut 2.7 millioner kroner i regi Roger Walmann. I tillegg finnes en ustartet 3-åring. Caddie Dream var selv en strålende løpshest i regi Stig H. Johansson med nesten tre millioner kroner innkjørt. 

- Han var veldig fin og i topp skikk direkte. Han har en fantastisk skalle denne hesten. Det gikk fort siste runden men jeg følte at han bare økte og økte farten sa Jorma Kontio etter løpet. 

Foto: kanal75/Lars Jakobssonc

Tips en venn