Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Horten Travforening viderefører amatørkonkurranse

Diverse
Del:  

Horten Travforening tok i 2017 initiativ til en amatørkonkurranse der vi i samarbeid med Jarlsberg Travbane ønsket å styrke amatørenes aktivitet i sulkysetet. Konkurransen poengga

trinnvis fra seier i topp til og med alle startende. 

Det munnet ut i en kamp mellom Anette Frønes (bilde) og Lars Fredrik Kolle og førstnevnte stakk avgårde med førstepremien fra oss, en splitter ny Brodeur Golden Light sulky til en verdi av hele 21.500,- !

I tillegg fulgte Jarlsberg opp med hotellopphold for 2 personer under JGP helgen.

Det blir en markering av vinneren på Jarlsberg under V75-kjøringen lørdag 13.januar der premiene overrekkes sier Thomas Rousalis i Horten Travforening. 

Horten Travforening har nå bestemt at tiltaket skal videreføres i 2018 -med økte premier!

Vinneren får som i 2017 utgaven en helt ny sulky av lignende modell, men også andreplassen tilgodesees med en komplett Wahlsten løpssele til en verdi av 5.900,- samt at tredjepremien er et gavekort pålydende 2.000,- hos utstyrsleverandøren Top Racing as som også leverer de andre premiene.

Forhåpentlig vil dette øke påmeldinger fra amatører, en gruppe som er svært viktig innen travet og som inneholder mange dyktige mennesker avslutter Rousalis rundt det populære tiltaket. 

Tips en venn