Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hillary Beast

Sport
Del:  

Aldri har vi hatt en norskfødt hoppe som Hillary B.R. Kanskje har vi heller ikke hatt noen bedre, uansett kjønn. Dit er det fortsatt etgodt stykke for Hillay B.R. men at hun har kapasiteten 

til å komme dit er det ingen som helst tvil om. 

Hoppederby ble en paradematch for Musle Hill-datteren som igjen imponerte noe voldsomt. 

Det var stallvenninne Blueridge Sun som tok føringen i løpet. Magnus Teien Gundersen kjørte naturlig nok på sikkerhet med den beste hesten i feltet i karrierens høyst doterte løp. 

Etter en runde, stort sett i tredjespor, kom hun frem og fikk overta føringen. Kilometeren ble passert på 1.12.8. Da satt Rebella Matters utvendig. Gundersen jr. så seg siden knapt tilbake. Hillary B.R. toget på videre og økte farten. 1500 meter gikk etter 12.3. Da hadde hun fått 15-20 meters forsprang. Det holdt hun elegant helt inn til mål som hun passerte på 1.11.9/2100 auto (bilde). Og det med spenst og kraft absolutt hele veien. Ny banerekord. 

To millioner kroner var premien ettersom hun var påmeldt Premiesjansen. Arne Sandbæk Jr. og Erland Åslunds hoppe har nå startet 15 ganger. Hun har vunnet samtlige og tjent snaut 3.9 millioner kroner. Bjørn Rishaug velkjent oppdretter mens pappa Geir Vegard er trener. 

Sandbæk og Åslund har vært flinke med å promotere hoppa si. Lørdag ble det delt ut masse nye t-skorter og Trav24 fikk samtlige til å komme ut i banen etter seiersseremonien var over for fotografering. Det ble et herlig syn (bilde under). 

Rebella Matters var meget god toer for Frode Hamre når hun slo seg forbi Blueridge Sun de siste hundre meterne. 

Hillary B.R. har det aller meste en topphest skal ha. En voldsom kapasitet, en teknikk til karakter A og et løpshode som pr. i dag ikke kan bli bedre. Hun ser heller ikke ut til å sløse med krefter, det vi enda ikke vet er hvor bra hun er fra start. Nå venter Breeders Crown og et møte med de beste utenlands. Det ser vi virkelig frem til. 

Skal vi bruke det negativt ladede ordet beist (beast) om en hest på en positiv måte noen gang så er det med Hillary B.R. 

Foto: Trav24..no

Tips en venn