Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hickothepooh strålende i ny dobbeltseier

Sport
Del:  

Lørdagens klar mest imponerende vinner på Bjerke var Stall Sørlie Kiosks 6-årige Hickothepooh (e.Triton Sund). Det ble kjøring om teten og til slutt var det Elite B.R. som ble sittende foran for Marius Høitomt. 

13.3 500 meter ble til 13.0 første tusen når Vidar Hop passet på å holde farten oppe med Hickothepooh i dødens. Likevel var vallaken som trenes av Trond Bullern Anderssen helt overlegen til slutt og vant sprettlett på knallfine 1.12.1/1609 auto. Han er i sitt livs form nå, hesten som ikke hadde mye klaff i 3- og 4-års sesongen. Stormbringer G.R. spurtet igjen veldig bra for Kristian Malmin til annenplass. 

På to starter hver seg i 2018 har de tatt dobbelt i Sølvdivisjonen. Slikt blir det penger av, 110.000 kroner til Hickothepooh og 55.000 kroner til Stormbringer G.R. Bilde er fra Jarlsberg, banen hvor de to stallkameratene tok dobbelseier forrige helg. 

Hicothepooh er oppdrettet av Torbjørn Selvåg, stallmann Ernestas Tijunelis er medeier i andelslaget. Forøvrig var det andelslag som var tingen lørdag. 

 Foto: Trav24.no

Tips en venn