Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hestens Dag/Superduell på Kalabanen lørdag

Diverse
Del:  

Travbanen Kala på Borgenhaugen står i sentrum lørdag ettermiddag og kveld. Ikke bare i Norge, men også for travinteresserte i Norden. ATG har sørget for at løpene vises til 19 land totalt. 

Full fart fra kl. 14:00, ta Selfie sammen med Europatoppen B.B.S. Sugarlight, opplev superduellen mellom Martin Iversby og Nordens raskeste kortløpshest Howthehaloareyou. Lørdagens arrangement på Kala Travpark i Sarpsborg er det første av sitt slag i Norge. 

Arrangementet tar til allerede tidlig ettermiddag. Ponniriding, kjøring med hest, lassokonkurranse, pistolskyting, øksekasting og FFK som kårer klubbens beste kusk, er noe av innholdet.
- Vi ønsker å la barn og yngre få lov til å kose seg med hestene, med ponniene. Mange søker til stallene for å oppleve det, nå åpner vi for at alle kan få en herlig dag med dyra, sier Fredrik Solberg. Solberg er trener og deleier til travstjernen B.B.S. Sugarlight.
- Det er ikke farlig å ta Selfie med Sugarlight. Han er så snill og god, poengterer Solberg. 

Hele åtte totoløp skal kjøres til kvelds. Etter at Hestens dag lakker mot sin slutt, dukker travhestene opp. Og en syklist. Kl.20:00 kjøres duellen hele travsporten i Norge snakker om. Lynhurtige Howthehaloareyou skal måle seg mot VM-aktuelle Martin Iversby fra Fredrikstad. Martin reiser til Frankrike søndag formiddag, han har fått plass på det norske laget i VM for amatørryttere.
- Jeg har vært på Kala og testet banen allerede. Etter å syklet knallhardt en runde gikk det opp for meg at duellen blir ingen lek. Løpelaget var litt løst, men det sier arrangøren at skal ordnes. Duellen går over en runde, ca. 1000 meter, jeg tror fortsatt på seier men er virkelig redd for at hestekraften på innsiden i starten blir knallhard å beseire, poengterer Iversby i sin avslutning. 

Er det noe dere lurer på om dagen så ta kontakt med Kala Travparks styreleder Nils Olav Holm; tlf.nr.: 908 87 750 eller Fredrik Solberg tlf.nr.: 413 00 700

Programmet ser slik ut: 

Tidsplan

Kl. 14:00 – 18:00
* Ponniridning – gratis
* Kjøring med ponni og stor hest – gratis for alle
* Kjøring med dobbeltsulky – gratis
* Selfieboks
- Ta bilde sammen med Østfolds travstolthet B.B.S. Sugarlight – vinner av blant annet Oslo Grand Prix og Olympiatravet.
* Rock River Western Town gjester Kala med øksekastkonkurranse, pistolskyting, lassokonkurranse og mye moro for barn og ungdom - gratis
* FFK kårer klubbens beste kusk.
- Duell i dobbeltsulky i løpsbanen.
* Stort twistlotteri
* V75-andelslag – løpene vises på storskjerm
Salg av drikke, is og mat fra grill og kiosk

Kl. 18:00
* Travstevne med totalisator – 8 løp
* Salg av andelslag V65 og V5
Kl. 20:00 - ÅRETS SUPERDUELL
- Toppsyklist MARTIN IVERSBY mot Nordens raskeste kortløpshest; HOWTHEHALOAREYOU, 1000 meter bilstart.
Kl. 21:15 – stevnet er slutt

Inngang: 50 kroner. Gratis for barn og ungdom under 16 år.
Fotomontasje: kanal75/

Tips en venn