Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Helmaks Geir Vegard

Sport
Del:  

Finalen av årets Champion Jarlsberg Grand Prix fikk en meget god og velfortjent vinner i Max Brady med sin trener Geir Vegard Gundersen i sulkyen. Cantab Hall-sønnen beholdt

enkelt sitt innerspor selv om det var flere som kjørte om posisjonene. Første fem hundre gikk etter styggraske 1.07.5. Eirik Høitomt klinte til men havnet i fjerdespor rundt første sving med Catherine´s Chevy. Magnus Teien Gundersen holdt den og S.Ks Mystic Titan ute rundt svingen. 

Det ble naturlig nok dempet litt og runden gikk etter 11.4. 

Allerede midt på siste langside antydet Solberg angrep med S.Ks Mysteic Titan. Kanskje fordi han da skjønte at Gundersen jr. måtte angripe med favoritten Noble Superb. Det stemte og med tredjespor rundt siste sving kunne ikke sistnevnte ta opp kampen med stallkamerat Max Brady som vant lett på 1.11.7/1609 auto.

Noble Superb sikret dobbeltseier til stallen mens S.Ks. Mystic Titan leverte en meget sterk innsats til tredje. Mellom hester kom også Gogo Hall i fin fart og kapret fjerde. Cry Wolf var den eneste som satt fast ved målpassering. 

Håkon Engen eier hingsten etter Cantab Hall og Hope Brady. Han er også oppdretter men var ikke på plass på Jarlsberg. Han holdt faktisk på og presse høy til sine leverandører, bl.a. travtrener Geir Vegard Gundersen men datteren var på seremoniplass for å ta i mot sølvtøy og gratulasjoner. 

Det var en veldig glad kusk og trener som tok i mot hyllesten fra et stort publikum. 

- Jeg er jo blitt annenkusk og da smaker seire som dette veldig god. Vi har to 4-års hingster på stallen og de ender som nummer en og to i finalen her. Det er ikke helt normalt forklarte Gundersen. Vi jobber for dette året rundt og da er det en god følelse når man lykkes sammen med kundene våre som satser maks på kvalitet. Jeg er stot av hele teamet vårt. Det blir mye prat om familien men vi har med veldig flinke stallfolk også, det må vi ikke glemme bort. Både Viktor og Benidikte gjør en kjempejobb med hestene. 

Foto: Trond Pedersen

Tips en venn