Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaRomleskaftGaupen hestehenger og div annet for trav, Panama RagsSpyd Ø.K.Lykke Prinsessa, Lykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfull,  Ønsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock Lobster, Steine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.Qatdah, Tjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla

- Hambo var forferdelig for sporten visuelt

Politikk
Del:  

Nyansatt president for Hambletonian Society, John Campbell (bilde) har som eneste besvart våre hendvendelser angående piskbruken under Hambletonian-helgen som nylig var. 

Vi uttrykte våre bekymringer rundt dette og sendte det til New Jersey Racing Commission (som er den instansen som lager reglene), Hambletonian Society (som er ansvarlig for Hambletonian) og The Meadowlands (som arrangerer Hambletonian) gjennom deres eier Jeff Gural. Vi har også poengtert at det gjelder alle løp og ikke bare under store helger. 

Foreløpig er det bare John D. Campbell som har svart oss. 

Han forklarer følgende: 

Hei, jeg skjønner godt deres reaksjon rundt dette etter hva som skjedde på Meadowlands den helgen. Alle som så hvordan et par av kuskene brukte pisken ned oppløpet burde bli bekymret sier han til Trav24. 

Her i Nord-Amerika har hver stat sine egne regler, som f.eks. Pennsylvania, Ohio, Kentucky og provinsen Ontario hvor One Hand Wipping (red anm: ha tømmene i en hånd og pisken i en hånd) er forbudt. I New York og New Jersey er dette fortsatt lov. Det man så under Hambletonianhelgen er forferdelig visuelt for sporten vår og jeg kan forsikre deg om at det også her borte var sterke reaksjoner på dette forklarer Campbell, som fortsetter. 

Tom Charters og Hambletonian Society startet en kampanje allerede i 2009 hvor vi var sterkt i mot One Hand Wipping og det er fortsatt vårt klare standpunkt. Det har ingen plass i trav- og pacersporten. 

Dessverre er det veldig vanskelig å få alle stater med på det samme reglementet men det er bevegelse nå og vi håper virkelig at man kan stå sammen om dette og forenes om disse tingene. Da kan vi går til USTA (DNT) og selv om ikke de kan endre reglene så kan de endre politikken slik at man gir et så sterk signal som mulig mot de som har ansvaret for reglementet. 

Jeg kan forsikre deg om at når vi går til USTA med våre anbefalinger så er det at kuskene SKAL ha tømmene i hver sin hånd. Og at alle stater skal ha den holdningen avslutter en tydelig engasjert ex-kusk som uten sammenligning var den som var "snillest" i klassen rundt akkurat dette tema. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn