Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gonzales B.R. god i Kolle-trippel

Sport
Del:  

Gonzales B.R. (bilde) leverte et herlig vinnerløp på Biri for Lars Anvar Kolle i går kveld. Den massive Muscle Hill-sønnen som trenes av Steinar Hammersborg blåste 

til tet fra sitt syvendespor og dirigerte siden alt i front. En kjapp første fem hundre og et lynraskt oppløp ga den toppstammede hingsten karrierens første seier. Det blir ganske så sikkert flere. Hammersborg har også vunnet løp med Ghandi B.R. fra samme årgang. 

Vinnertiden ble 1.16.7/2100 auto og førstepremien var på 12.000 kroner. Det er Johnny Valderhaug og Marthe V. Andersen fra Valderøy som eier den spennende unghingsten. Oppdretter er Bjørn Rishaug som foreløpig kan se tilbake til nok en kruttsterk årgang B.R.-hester som bl.a. inneholder Märtha-vinner og toer Ghazi B.R. og Gretzky B.R., Märthas Hoppeavdelingsvinner Grace B.R., Gaia B.R. samt flere andre som har vunnet løp. 

Om Gonzales B.R. var fin var Gukko Raw det samme. Orlando Vici-sønnen til Jan-Erik Andresen travet utvendig for Restless Explotion, knakk denne og svarte samtidig opp Merles Simone og rakettspurtende Millmasai på oppløpet. Vinnertiden ble 1.15.1/2100a auto. 

Kolle sikret seg også en seier med flinke Alm Sander som ledet hver meter av sitt løp og travet lett i mål på 1.26.9/2100 auto. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn