Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gladsak: Travskole på Klosterskogen

Sport
Del:  

Vi kan med stor glede informere at Lisa C. Haugland er ansatt som hovedinstruktør ved Klosterskogen Travskole. Travskolen vil i løpet av høsten starte opp med kurs 

for barn og ungdom ved Klosterskogen Travbane. Lisa starter hos oss i starten av september og vi satser på at Travskolen kan starte de første kursene allerede i månedsskiftet september oktober.

Lisa har bakgrunn som Travtrener med B-lisens og har i øyeblikket 4 hester på sin treningsliste. Hun er utdannet travtrener fra Norsk Hestesenter på Starum og har fagbrev i hestefaget. Hun har tidligere jobbet på rideskolen ved Modum Islandshest senter. Lisa er utdannet ponni instruktør fra Norsk Hestesenter. Som amatørkusk har hun kjørt over 100 løp. Hun er i dag leder av Drangedal Travselskap og har de siste årene hatt en rekke tillitsverv innenfor travet i bl. a. Telemark Travforbund, Telemark Toto AS, AS Klosterskogen Travbane, Krokheia Travbane og BVT Montélag.

Lisa har også jobbet som stallansatt/lærling hos Stall Bråten og Team Guldbrandsen.

Vi ønsker Lisa velkommen til oss på Klosterskogen Travbane og til Klosterskogen Travskole. Dette melder Glenn Anda Pettersen ved Klosterskogen Travbane i en pressemelding i dag. 

 

Vennlig hilsen

Klosterskogen Travbane

Daglig leder: Glenn Anda Pettersen, 951 23 457, glenn.pettersen@rikstoto.no

Tips en venn