Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang av lørdagens V75-favoritter

Spill
Del:  

Her er vår foreløpige gjennomgang av morgendagens V75-løp etter hvordan kryssene var fordelt ca 15:00 i dag fredag. Vi lanserer noen meget dype drag som kan gjøre ordentlig vei 

i vellinga. I tillegg er ikke vår hovedbanker den mest markerte i omgangen. 

V75-1: 8.Radieux - Svein Ove Wassberg 36.2%

2040 volte, her synes vi det er helt ok at Radieux er favoritt. Han er jevn og flink og klaffer det med posisjonenene underveis så kan han fort vinne. Flott avslutning bak Cokstile sist. Vi skal uansett dekke litt opp her. Stallkompis Deep Sea Dream, Syoss, Ready Eddie og muligens også Gigolo NL skal med. Dobbelt tillegg på Forus er aldri enkelt. Man hesten som regel lite oppløpet ned så vi tror angrepene må komme relativt tidlig. 

Foreløpig konklusjon: Grei favoritt men ingen banker for oss. 

Ønsker du å bli med i et spennende system eller en flat kupong med potensiale så er dette uka å slå til. Vi går virkelig for det denne lørdagen.

V75-2: 10.Lykkje May - Kjetil Djøseland 44.7%

2040 volte, et litt åpent hoppeløp. Som vanlig med flere tillegg. Favoritten er i praktslag og kan fort vinne igjen. Har vært bunnsolid i sine to siste starter etter at det meste ble feil på Bjerke tredje sist. Har slått en hest som Kap illy fra likestart lett før og herfra tror vi kanskje Djøseland setter fart direkte for å slippe så lite trafikkproblemer som mulig. Vi tror det er snakk om en vinner og dagens banker for oss. 

Foreløpig konklusjon: Riktig favoritt og vår banker i omgangen. 

V75-3: 5.Masserati G.T. - Pål Buer 43.1%

2040 volte, Her sitter nok Buer bak den raskeste hesten og med et rygglp tror vi de har en alle tiders mulighet på seier. Sist ga hun seg fra tet, der har hun gått nok og kjemper ikke på samme måten. Amerikanervogn igjen med førstespor på volte. Vi tror det er vinneren i et normlat løp. Ellers valdig åpent.

Foreløpig konklusjon: Helt klar favoritt for oss, en mulig støttebanker om man skal spille flere alenestreker. 

V75-4: 9.Neslands Faksen - Geir Mikkelsen 65.1%

2040 volte, Neslands Faksen er nok et forvandlingsnummer fra Refsland. Løste fint på rett volte tredje sist på samme bane. Ser plutselig helt travsikker og stabil ut. den notoriske galoppøren. Har enkelt slått flere av disse før og blir en soleklar favoritt. Vinner om han er som i sine siste starter. Vil man spekulere så er det først og fremst to hester for oss. Kapable Lykkje Kjetil er ikke stabil, i hvertfall ikke med voltestart. Få hester på strek kan gi feilfri start. Startkjappe Soten er spennende og uhyre lite spilt. Var knallgod, spesielt når han kom foran tidlig i flere av sine løp i fjor. Kan være noe fra dypet her om man dekker favoritten. 

Foreløpig konklusjon: Soleklar favoritt som fort bare vinner. 

V75-5: 6.Whiskey Voice - Frode Hamre 40.6%

2040 auto, vi føler oss ganske sikre på at Whiskey Voice kan ta ned Diamond Yankee fra dødens. Spørsmålet er hvor mye Hamre må bruke for å holde det tempoet han ønsker. Da kan to fine hopper som Got You B.R. og Amazing Case kanskje komme til slutt herfra. En dyp men interessant luring kan Outstanding O. være. Fått et løp i kroppen nå, galopperte i tet mot bra hester sist og gjorde en meget fin figur etter det til fjerde. 

Foreløpig konklusjon: Nja, rett favoritt men ingen hest vi stoler helt på om dagen. 

V75-6: 13.Ulsrud Tea - Svein Ove Wassberg 74.8%

2040 volte, dette løpet blir spennende. Man er lut lei av å gardere Ulsrud Tea, uansett tillegg. Normalt så imponerer hun igjen og runder alle til slutt. Akkurat denne gangen synes vi hun har tøffe forutsetninger, veldig tøffe. Langlands Odin og Professor Ø.K. er ganske så gode fra start begge to og noe sier oss at det blir ganske hardt tempo underveis her da det er muligheten deres. Da kan det bli langt frem, sprekk i feltet og nå møter ikke storfavoritten hester som hun bare blåser forbi på hundre meter. Vi vil dekke opp med begge, samt Roli Eld og G.Jerken som har stor fart og ikke minst kapasitet i kroppen. Her ser vi for oss et favorittfall. 

Foreløpig konklusjon: En favoritt i fare. 

V75-7: 12.Willma Leggrowbach - Geir Mikkelsen 30.8%

2040 auto, her tror vi det fort står mellom to hopper som i tillegg står i de to dårligste sporene. Wilma Leggrowback fra spor tolv og Explosive Lane (bilde) i spor åtte. Sistnevnte er nok den mest komplette hesten mens Buers hoppe er klart raskeste på en kortspeed. Dette vet jo så klart Mikkelsen som fort må gjøre slag i saken tidlig. Hades Håleryd og American Cheque er hestene i mot om man går lengre ut. 

Foreløpig konklusjon: Rett favoritt men kan ikke la hardeste i mot sitte i rygg til oppløpet. Da taper hun garantert. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn