Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang av lørdagens V75-favoritter

Spill
Del:  

Ingen enkel runde å vurdere. Foreløpig har vi ingen vi kan kalle rundens banker. Her må det innhentes mer informasjon, studeres mer og se an info på løpsdagen. Men noen veldig lite spilte drag kan vi by på.  

Balder Mollyn (bilde) er en av dem. 

V75-1: 9.Harley - Frode Hamre 47.8%

2600 volte, en formsterk favoritt som imponerte stort sist. Biris lange svinger gjør det alltid litt skummelt. Det er bra hester fra strek som holder form og sender Hamre i vei kan han meget vel bli tatt i mot. Dessuten liker vi Invicta ganske godt. Med ryggløp i det lengste kan hun overraske. For oss er dette løpet åpent. 

Foreløpig konklusjon: Meget formsterk og grei favoritt. 

Her finner dere Trav24s spill for resten av uken, inkludert lørdagens V75-forslag. Prøv et lodd og se om lykken står deg bi. 

V75-2: 5.Farao Barsk - Erlend Rennesvik 38.8% 

2100 auto, et fint løp hvor vi har et bud som vi må prøve på. Favoritten er grei, fort den beste hesten og feilfritt bør det være en fin sjanse. Vi vil uansett ha med Welcome som denne gang kommer ut med helstengt hodelag. Fra en fin posisjon spurter denne fort og innsatsen på Momarken sist viste at en seier kan være like rundt hjørnet. Sparkling Credit lanserte vi som en frekk banker sist. Da vant hesten som en superskrell. Kan vinne igjen om han kommer inn i leken herfra. 

Foreløpig konklusjon: Ok favoritt men her spiller vi to. 

V75-3: 3.Ådne Kommandør - Johan Herbjørn Undem 37.8%

2100 auto, favoritten har virkelig overrasket. Radet opp en stund men nå har det blitt litt galopp. Uansett har hesten vist at formen sitter i med enorm fart mellom galoppene. Vi lot oss også imponere stort av Smedtulla sist. Avsluttet voldsomt etter to galopper. Feilfritt ser vi ikke denne hoppa tape men så var det dette med trav og galopp da. Mai Oda kan veldig mye, Hr. Ford holder flott form og Stensvik Marikken vant V75 lørdag. 

Foreløpig konklusjon: Vi holder Smedtulla for å være minst like god som favoritten. 

V75-4: 4.Madelen L.T.C. - Eirik Høitomt 78.1%

2100 auto, en startrask hoppe med løp i kroppen. Kan stikke til tet her og da er mye gjort. Slo bedre hester enn dette sist men trav er ikke matematikk. Fra tet tror vi hun vinner. Blir hun tatt i mot kan alt skje. Det er god form på hester som Welcome SE, variable Giant Star og stor kapasitet i Goldstile som mistet travet og galopperte mot oppløpet sist. Har fått en liten pause nå. Falcon Dragon kan være et sjokk om Madelen L.T.C. havner utvendig. 

Foreløpig konklusjon: Grei favoritt som fort vinner fra tet. 

V75-5: 12.Ard - Eirik Høitomt 38.1% 

2100 volte, et veldig spennende og fint spilleløp for oss. Mest sannsynlig raser en feilfri Kolnes Brit unna i front. Det kan lage strekk i feltet og en viss fare for de på tillegg om nok av kuskene på strek holder noenlunde følge med lederen. På det korte oppløpet kan det meste skje. Skal det endelig være dags for Stjerne Åsa nå? Hun har langt bedre form enn raden og henger hun noenlunde med på førsterunden er intet umulig. Favoritten har ingen enkel oppgave her men har vist strålende form i det siste. Helt åpent løp dette, skal man prøve seg med få anbefaler vi 2,3,4,5,6 og 8.

Foreløpig konklusjon: Feil favoritt for oss med disse forutsetningene. 

V75-6: 3.Phantasm Soa - Erlend Rennesvik 50.7%

2100 auto. Nok et vanskelig løp å lese. Vi er ikke helt sikre på at Phantasm Soa får sitte å dirigere all verdens her. I dette løpet kan vi egentlig bare stryke Winmecredit. Resten må nesten med. Vi legger merke til at Svein Ove Wassberg står på Radieux når han kunne valgt Deep Sea Dream. Vi er usikre på om Ghazi B.R. behøver løp i kroppen men han står nydelig til her. 

Foreløpig konklusjon: Helt umulig å finne noen favoritt i dette løpet. 

V75-7: 6.Best Ruggen - Ole Johan Østre 42.8% 

2100 volte, her kan vi muligens kline til og spille frekt. Vi står på to, eller tre hester her og dropper favoritten. Vi tror Idfaxen havner utvendig eller i tet og derfra skal det en veldig god hest til for å slå ham. Balder Mollyn gikk det litt ord om sist, da slet han litt med en hov og galopperte mot siste sving. Han er lynrask fra start og har fart så det holder. 13.Tysvær Loke er det mye samme med. Flink fra start og høy fart. 

Foreløpig konklusjon: Her kapper vi favoritten og foreslår en frisk lås. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn