Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang av lørdagens V75-favoritter

Spill
Del:  

Kan Luxury Tile (bilde) en frisk banker under morgendagens V75 på Bjerke? Våre vurderinger er på plass og det er en rekke svært åpne løp. 

ds

V75-1: 10.G. Jerken - Ole Gaute Gudmestad 32.5%

3120 volte, G. Jerken har vært strålende i flere løp nå men det spørs om ikke Søndre Jerkeld hadde tatt seg forbi sist uten målgaloppen. Sistnevnte er behandlet før denne starten som er et stort mål for kretsen rundt. At løpet er enda en runde lengre tror vi er en fordel Søndre Jerkeld. Men her er det flere veldig bra hester med. Sjø Kongen og Troll Solen viste strålende form sist, Pave Faks er ursterk på sitt beste, litt opp og ned men er god nok mens finske Draken også er en gardering om man vil gå litt ut her. 

Foreløpig konklusjon: Vi tror det er feil favoritt her. Men et åpent løp. 

Her finner dere oversikt over Trav24s andelsspill for hele helgen på Bjerke. Bli med så har du spenning om millionpremiene

V75-2: 3.Faust Boko - Magnus Teien Gundersen 30.0%

2100 auto, et veldig åpnet løp for oss. Skulle Vidar Hop komme seg først med Super Strong, så selger den seg dyrt. Der har man sett mange ganger. Fra tet tror vi Revenue-sønnen skal bli vond å fange. Nykommet Seven Karats skal være en spennende hest som har trent fint. Med tempo i løpet skal man ikke se bort fra at formstallen Anderssen/Malmin kan ha enda en vinner til start. Goldstile var det lite trøkk i sist, kan ventes forbedret med det løpet i kroppen. Lins Tanic overrasker stadig mens Faust Boko, Baxo Epice, Dream Builder og Crackajack kan være garderinger. 

Foreløpig konklusjon: Helt feil favoritt for oss. 

V75-3: 15.Voje Maren - Lars Anvar Kolle 41.2%

2120 volte, nok et veldig åpent løp med en rekke seierskandidater. 1.Nygaards Nena har fått et løp i kroppen nå og skal være bedre enn sist. I mars stod hun 20 meter bak en hest som Alfa Betty, nå er det motsatt. Vår knepne favoritt. Dale Anne har farten til de på de lengste tilleggene men byr ikke alltid til like bra. Vant sist men men en innlagt pause mot siste sving. Skal regnes. Frøken Helmine er jevn og sikker. Med rett opplegge er hun med i striden. Glade Tider og Voje Maren er hester i form som også må regnes men det kan bli veldig langt frem her. Et løp hvor vi anbefaler bred dekning vil vi også varsle for 8.Mykle Linn om hun kommer seg feilfritt avgårde. 

Foreløpig konklusjon: Feil favoritt også her.

V75-4: 2.Unar Bi - Rick Ebbinge 63.8%

1609 auto, her blir det nok litt kjøring på startsiden. Favoritten vet vi for lite om men vi kan ikke spille uten Luxury Tile her så vi låser på de to. 

Foreløpig konklusjon: Sikkert en grei favoritt men Luxury Tile er så god at vi ikke spiller uten henne på sprint. 

V75-5: 9.Viveur Bi - Christoffer Eriksson 50.1%

2100 auto, favoritten har sett veldig fin ut ved seirene. Er kjapp i vei så hvilket spor Eriksson bruker her skal bli spennende å se. Vi tror han tar det sikre (selv om det ikke er den kjappeste) og ligger bak Attention Bøgedal. Store muligheter for høyt tempo her, tar mange og kanskje alle til slutt. Vi har en annen favoritt  og skal ha inn Flemming Jensens Belladore som garantert får en langt finere posisjon enn favoritten underveis. Var noen lengder bak favoritten i mål sist men havnet ikke bra på det underveis. Vi ser for oss et rollebytte her. 

Foreløpig konklusjon: Vår favoritt hetter Belladore. 

V75-6: 3.Hickothepooh - Vidar Hop 79.0%

2100 auto, her kommer vår hovedbanker for dagen. Perfekt spor, riktig motstand og en offensiv kusk. Hickothepooh taper nok ikke dette løpet uten galopp eller sykdom. 

Foreløpig konklusjon: Soleklar favoritt og vår hovedbanker. 

V75-7: 13.Zizou - Henna Halme 32.3%

3140 volte, her har vi stor tro på to hester, utenom favoritten. Fra strek kan fort Dansken lede lenge. 4-åringen har temperament så det er ingen garantier men om han enkelt kommer seg foran fra start så tror vi hesten kan trave på 15-tallet over denne distansen. Det kan holde hele veien. Ibra Boko er en annen 4-åring med stor kapasitet. Har imponert i sine starter og med klaff på veien her så kan de to fort gjøre opp. 

Foreløpig konklusjon: Feil favoritt for oss. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn