Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang av lørdagens V75-favoritter 12:30

Spill
Del:  

Drammen er alltid spennende. Riktignok er det få hester i en del felt her men med flere favoritter som fort kan bli felt av startsporet sitt. Vår gjennomgang slik kryssene er lagt pr. 12:30 i dag finnes her.

A Brave Heart (bilde) står perfekt til i kamp om H.K.H. Prins Haakons Pokalløp.

V75-1: 1.Ulsrud Tea - Svein Ove Wassberg 66.0%

1700 auto. Ulsrud Tea har blitt sluppet av fra start noen ganger i år og hun er blitt styggrask fra start. Teten er viktig i Drammen så spørsmålet her er om Særpefanten kan flå over henne fra start. Derfra vil nok ikke Østre slippe med en formsterk supersprinter som Særpefanten. Sprint er nok ikke favorittdistansen til Ulsrud Tea enda men det nærmer seg tror vi. 

Konklusjon: Grei favoritt men kanskje for stor, vi mener det er faremomenter her og ikke minst motbud. 

Trav24s andelskuponger. Her kan du bli med på en flat spennende kupong eller et system. Dere kan kjøpe en, flere eller alle andelene i et spill om dere vil. Hele ukens bonger finner dere her.

V75-2: Rainbow Bananza - Henriette Bye 34.3%

2100 auto. Ingen rører favoritten fra start men nå er det med mange gode hester. Leverte to veldig fine løp i Biri Allround og skal være favoritt her for stort bedre motstand enn Winmecredit og Flashing Boko møter han ikke. I Drammen så tror vi noen må "ofre" seg og ikke la Rainbow Bonanza ligge i fred i tet. 

Konklusjon: Klar favoritt etter siste innsatser, startspor og baneprofil. 

Prøv en kupong med to bankere her som er vår første magefølelse etter en ang gjennomgang av løpene. 

 

V75-3: 6.Thankful - Åsbjørn Tengsareid 52.4%

2100 auto. Vi er ikke i tvil om at favoritten er den beste hesten i feltet. Vi tor også at Åsbjørn Tengsareid ikke kjører fra start i og med at det er et relativt lite felt. Da kan fort Blueridge Sun kan få styre i tet og hester som L.A. Muscle Queen og Delight Classic blir farlige om de sitter lengre fremme i feltet underveis i Drammen. 

Konklusjon: Her er vi litt spektisk og klarer ikke helt peke ut hvem som bør være favoritt. Mye avgjøres av taktikk, tror vi. 

V75-4: 2.Ness Tjo Edel - Tom Erik Solberg 43.7%

1700 auto. Vi mener Stjärnblomster er mer stabil enn favoritten her og hun slå henne sist i Svensk Hoppederby. De satt også ved siden av hverandre i kval til Biri Oppdreningsløp og teten er definitivt innen rekkevidde for Stjärnsblomster. Vi mener det er en av bankerne denne runden. 

Konklusjon: Feil favoritt pr. i dag. 

V75-5: 1.Normandie Royal - Frode Hamre 73.7%

Nok en favoritt som etter vår mening ikke beholder føringen herfra. Da kan alt skje. Vi mener dette er lørdagens mest åpne løp. Mange startraske her og det kan fort bli veldig vanskelig for den store, store favoritten. 

Konklusjon: Ingen favoritt for oss og overraskende mye spilt. 

V75-6: 2.A Brave Heart - Gunnar Austevoll 35.7%

2100 auto. Ingen henter en lengde på A Brave Heart her og da må noen få et lite drypp og bøtte på for at Gunnar Austevoll og 4-åringen skal tape dette. Flere spennende hester her, Gazhi B.R. debuterer for Frode Hamre, Dontgiveme Chocolate fra et nydelig spor og Categorical som fort sitter i andre utvendig underveis her. 

Konklusjon: Helt rett favoritt med kanon forutsetninger. 

V75-7: 1.Art Miklagard - Svein Ove Wassberg 28.0%

2100 auto. Kan fort forsvare innersporet her og da snakker vi om en ok sjanse, men ikke mer. Hester som Emil Mollyn og Tyri Loke er ikke til å spøke med og bedre hester etter vår mening. Er mellomdistanse det beste for Art Miklagard? Noen hester som er bedre enn raden her og vi skal lete frem noen veldig spillbare hester her. 

Konklusjon: Feil favoritt for oss. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn