Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Arverud LisaHusgars Philip, HerlighetenFjell Fjollå, FjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E., Dame Amok, ZakiraTroll Sterk VikingNeslands TronK.N. HeartbreakHusby LillyUtleie av stall,  Tarita Del SileS.K.`s NordstjerneFinal CountdownKingsrød BarskenKeep The FutureUnghester og Løpshester  til salgs hos Blekkantrav,  Såstad BrageBarbarella, Kos Røder, Rigel AnneFreedom d'Estino,  Prince Va BeneLille Embla, Stolt OdinZakira, Wik ViktorBirk FlørtFinn Tack Alaska Winter dress og masse tepper NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Arverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.Dame AmokZakiraTroll Sterk VikingNeslands TronK.N. HeartbreakHusby LillyUtleie av stall,  Tarita Del SileS.K.`s NordstjerneFinal CountdownKingsrød BarskenKeep The FutureUnghester og Løpshester  til salgs hos Blekkantrav,  Såstad BrageBarbarellaKos Røder, Rigel AnneFreedom d'Estino,  Prince Va BeneLille EmblaStolt OdinZakira, Wik ViktorBirk FlørtFinn Tack Alaska Winter dress og masse tepper NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Arverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.Dame AmokZakiraTroll Sterk VikingNeslands TronK.N. HeartbreakHusby LillyUtleie av stall,  Tarita Del SileS.K.`s NordstjerneFinal CountdownKingsrød BarskenKeep The FutureUnghester og Løpshester  til salgs hos Blekkantrav, Såstad BrageBarbarellaKos Røder, Rigel AnneFreedom d'Estino,  Prince Va BeneLille EmblaStolt OdinZakira,  Wik ViktorBirk FlørtFinn Tack Alaska Winter dress og masse tepper

Gjennomgang av lørdagens V75-favoritter

Spill
Del:  

Det er GULLJACKPOT på Bjerke lørdag. Det betyr at Rikstoto dobler utbetalingen til alle med syv rette. Her er vår gjennomgang av forhåndsfavorittene. 

Vi lanserer også dagens beste spill på et 7.valg. 

V75-1: 4.Revenue Lavec - Lars Anvar Kolle 34.8%

2100 auto. Revenue Lavec er nok en grei favoritt fra dette sporet. Møter enklere motstand her enn i siste start hvor han hang bra med etter innvendig reise. Her står han til for tet men kanskje er han sårbar med press underveis? Annies Boy er knallgod, holder han formen så er vi ikke sikre på hvem som kommer først til mål. Skylander Hill, Make Me, Royal Baby, Red Bar og C.C. Nosto er andre kapable hester som kan blande seg inn på en god dag. 

Her finner dere listen over Trav24s spill i helgen. Bli gjerne med på en andel og ha spenningen hele veien. Det er GULLJACKPOT og Rikstoto dobler førstepremiepotten til alle med syv rette.

Konklusjon: Rett favoritt men løpet er jevnt med flere aktuelle. 

V75-2: 11.Magnums Othello - Øystein Tjomsland 31.5%

2100 auto. Fra dette sporet og med såpass bra hester som det er i finalen mener vi det kan gå og spekulere i tap for seiersmaskinen til Øystein Tjomsland. Han vil kunne få mange å runde her og med f.eks. Rådim Faks i tet i 26-fart så kan det bli langt frem. Da er det fordel hestene rundt lederen. En formsterk hest som Brenen Balder er alt for lite spilt. Det er også Bossum Faksen og til dels Vik Jet. 

Konklusjon: Feil favoritt for oss dette. 

V75-3: 3.Next Game - Erlend Rennesvik 37.6%

2100 auto. Dagens tohesters oppgjør. Vi likte Next Game i Derbykvalen sist hvor han holdt følge med gode hester mot mål. Vi tror uansett at L`amour Bonanza er en enda bedre hest. Next Game kan fort få teten her og det utligner det meste. Kan bli et herlig oppløp dette. 

Konklusjon: Grei favoritt men L`amour Bonanza kan ikke utelates. 

V75-4: 2.Dreamy Queen - Lars Anvar Kolle 29.9%

2100 auto. Dreamy Queen står fint til og blir favoritt i dette løpet Det er jevnt og med flere aktuelle kandidater. Aida Mae vant et tilsvarende løp fra samme spor nylig og er aktuell nå med to strykninger innenfor. Vi landerer dagens beste spill i denne avdelingen. 9.What You Want var meget god sist, ble hengende i fjerde/femtespor i første sving. Travet siden hver meter i andrespor før hun igjen måtte ut i tredje og fjerdespor rundt hele siste sving. Hun er travsikker, lettplassert og rask. Sitter perfekt plassert bak favoritten og skal normalts ett få et drømmeløp. Kun krysset på 2.5%. 

Konklusjon: Åpent løp hvor vi har nevnt vår favoritt som pr. nå er et 7.valg. 

V75-5: 12.Brenne Blissi - Åsbjørn Tengsareid 68.7%

2120 volte. Brenne BLissi har vært god og imponert ved flere tilfeller. Helt rett favoritt for oss men uansett kan det bli problemer for hoppa som kanskje ikke har den voldsomme toppfarten enda. Om f.eks. Mailund Jerva travet en lag 26-tid kan det bli vanskelig å hente 40 meter. Vi tør ikke å spille Brenne-hoppa alene. 

Konklusjon: Favoritt ja men litt sårbar med langt tillegg.

V75-6: 8.Code Bon - Magnus Teien Gundersen 68.9%

2100 auto. Her kommer dagens sikreste vinner. Code Bon levert et helt rått løp i Sverige sist hvor absolutt alt ble feil underveis. Likevel stod han på til mål og har han ikke tatt skade av det så er det ikke snakk om saken. Magnus Teien Gundersen kan satse fra start, ingen tjener på og ta i mot og selv en så god hest som Floris Baldwin skal ikke kunne true til slutt. 

Konklusjon: Dagens banker

V75-7: 12.Valle Mattis - Magnus Teien Gundersen 40.9%

2100 auto. Valle Mattis var spinnvill sist. Gjentar han en slik prestasjon så er det snakk om en vinner. Vi ser egentlig bare stallkamerat Bråtnesfaks i mot, men da tror vi Valle Mattis må galoppere på ny, selv fra spor tolv er soleklar favoritt. 

Konklusjon: Klar favoritt etter innsatsen sist. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn