Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke Esterel, OrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty, Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad Stjernen,  Kall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje Ylva, Lykkje Paula Dig Deeper, Coktail's Hangover, Wheelie,  Brødsjø Blesen,  Extreme HangoverLykke Ida NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke EsterelOrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty,   Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad StjernenKall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje Ylva NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke EsterelOrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty,   Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad Stjernen, Kall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje YlvaLykkje PaulaDig Deeper, Coktail's Hangover, Wheelie,  Brødsjø Blesen,  Extreme HangoverLykke Ida

Gjennomgang av V75-favorittene, tirsdag 17:30

Spill
Del:  

Så tidlig i uka kan vi støtte oss til tre av lørdagens favoritter i V75 på Jarlsberg. Kanonløp på menyen, strålende solskinn er meldt og her har vi noen veldig fine drag som kan gjøre lørdagen helt perfekt. 

V75-1: 7.N.Y. Coeur de Soleil/Geir Vegard Gundersen 36.1%

3100 volte. N.Y. Coeur de Soleil har egentlig ikke gjort nok etter vinterpause til å bli gjort til favoritt i et slikt løp. Hesten er bra og har gjort fine prestasjoner mot ganske så gode hester men har ikke overbevist oss. Av de bedre her, helt klart men møter også andre gode hester og vi er ikke så sikre på at 3100 meter. Et veldig interessant løp hvor vi ser noen spennende motstandere. 

Tvilsom favoritt for oss så tidlig i uka. 

Her finner dere våre Ekspertenspill for uken som allerede er i gang. Ønsker dere å bli med på en kupong eller et system sammenmed andre hvor vinnersjansene er større er det bare å lete frem et spennende alternativ her

V75-2: 2.Eikjærva/Eirik Høitomt 42.2%

2100 volte. Helt feil favoritt i våre øyne. Var veldig bra på Momarken sist men møter veldig gode hester her. Har heller ikke vist tegn på den stabiliteten som kreves. Vi blir veldig overrasket om dette blir favoritten i løpet lørdag. 

Feil favoritt. 

V75-3: Catherine´s Chevy/Eirik Høitomt 67.8%

2100 auto. Ingenting har vist oss at kjempetalentet Catherine´s Chevy er et blaff. Har omtrent ikke hatt konkurranse så langt. Årets første storløp, skal bli spennende å se hesten fra bakspor og mot noen fine motstandere som er på full fart oppover. Dette gleder vi oss til. 

Helt klar favoritt for oss. 

V75-4: 3.Sprett Odin/Eirik Høitomt 37.2%

1609 auto. Har vært veldig bra i det siste og liker sprint. Lynrask fra start som han er sikrer han nesten garantert en fin posisjon, helst tet. Møter flere formsterke hester. Det er ikke lett å slå en formsterk hest fra tet på en lynrask sommerbane i Tønsberg. 

Grei favoritt for oss men skal ikke bli noen megafavoritt,

V75-5: 3.Donatomite/Frode Hamre 42.0%

1609 auto. Egentlig litt overrasket over at Donatomite i det hele tatt er favoritt. Har skuffet m.h.t. fighetrvilje de siste gangene. Ingen skam å tape for Ferrari B.R., ei heller Pingus Vang eller Cokstile men over sprint fra tet burde han prestert bedre. Kanskje er han best når han er stri som fy underveis og ikke rolig som han har vært i det siste. 

Ingen favoritt å stole på for oss dette.

V75-6: 1.Vainqueur R.P/Frode Hamre 70.5%

2100 auto. Et herlig løp som vi gleder oss voldsomt til. Stor stor kapasitet i flere her, posisjoner kan avgjøre mye. Favoritten har til tider ikke fungert i travet og klappet sammen mot slutten. Det har han ikke muligheten til her mot fjorårets Kriterievinner, oppkomlingen A Brave Heart, Märthavinner og toer m.fl. 

Ikke vår favoritt. Disse prosentene er spinnville og holder seg så klart ikke. 

V75-7: 7.Will Prinsen/Åsbjørn Tengsareid 46.6%

2100 volte. En Will Prinsen på topp kan stikke til tet her. Da taper han ikke. Slo Myhreng Brage sist fra likestart (bilde), nå står han 20 meter foran. En helt riktig favoritt men at Moe Svarten bare skal ha drøyt 2 posent av kryssene går ikke an. Han blir bedre og bedre og skal ikke utelukkes her. Også flere andre outsidere å se opp for. 

Rett favoritt for oss, imponert voldsomt sist.  

Tips en venn