Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang av V75-favorittene, tirsdag 14:15

Spill
Del:  

En herlig V75-rebus venter lørdag. Valle Ask (bilde) møter svenske Tekno Eld. Det skal bli spennende å se hvor Tom Erik Solberg har Kriterievinneren pr. i dag. 

V75-1: 11.Brenne Blissi/Åsbjørn Tengsareid 37.1%

2140 volte. Her er det viktig å se proposisjoner kontra lignende løp tidligere. Nest sist på Sørlandet stod Brenne Blissi 40 meter bak Valle Fryd fra start, med de posisjonsproblemene det kan medføre. Nå står de likt. Tao Elda slo seg forbi Villmira sist med en halv lengde fra 20 meter tillegg sist, nå står de likt. Nest sist for Alessandra hentet Brenne Blissi 40 meter og var ytterligere 20 foran i mål. Denne gang står Brenne Blissi 20 bak. Brenne Blissi har større fart i bena enn Tao Elda som vi her ser som farligste og kanskje eneste utfordrer. 

Foreløpig mening:Helt riktig favoritt for oss. 

Bli med Trav24 på en andel i en flat kupong eller et system gjennom Eksperten her

V75-2: 11.Millminx/Erlend Rennesvik 43.9%

2100 auto. Her er det aller første gangen man kjører et V75-løp med femten hester bak bilen (8 i først rekke, 4 i andre og tre helt bak). Det er også sportrapp. Favoritten Millminx spurtet fint når Rennesvik hadde tatt henne to-tre spor utover i banen og hun bekreftet den fine formen. Hun er stabil og rask en vi synes det er flere ganske så spennende objekter her all den tid favoritten fort kan få problemer med posisjon herfra. 

Foreløpig mening: Favoritt ja, men alt for stor for oss. 

V75-3: 9.Tekno Eld/Ulf Ohlsson 57.4%

2100 auto. Tekno Eld er en herlig type som ikke har startet siden han ble tatt bort rett før start i Biri Oppdretningsløp. Han møter flere av de beste norske og ettersom vi synes han ikke imponerte oss så mye de gangene han startet her til lands vil vi definitivt dekke opp her. Vi tror ikke bakspor er noe fordel heller. 

Foreløpig mening: Feil favoritt for oss

V75-4: 7.Tand Tuff/Ulf Ohlsson 32.6%

2100 auto. Myhreng Jerker var finere enn noen gang sist og er en MYE bedre hest enn Tand Tuff. Dårlig spor på Myhreng Jerker denne gang men vi er ikke i tvil uansett om at den har en større vinnersjanse. Et par spennende drag finnes også her. 

Foreløpig mening: Nok en feil svensk favoritt. 

V75-5: 4.American Cheque/Frode Hamre 62.2%

2100 auto. Per Oleg Midtfjeld kommer garantert ikke til å ta i mot American Cheque om han kommer først her. Dermed styrer Frode Hamre dette med stor sannsynlighet. Ifølge Hamre er hesten bra fra start, vi ser bare Stormbringer som kan komme i tillegg og vi tror ikke det skjer. 

Foreløpig mening: Soleklar favoritt og et godt bankerspill for oss. 

V75-6: Ulsrud Tea/Svein Ove Wassberg 36.8%

2140 volte. Dette skal bli spennende. Lørdagens beste spilleløp etter vår mening. Det kryr av hester som det kan klaffe for med rett opplegg. Det var imponerende å se Lome Brage igjen og avslutningen var smått strålende. Han blir vår favoritt her. På volteog med spor fire  er det kanskje ikke tidspunktet for yankeevogn på Odd Herakles, Ulsrud Tea kan hisse seg opp mellom hester her og er intet sikkert kort for oss. Kanskje tar Særpefanten føringen her, da kan Smedheim Solan eller Galileo få overta. Hellin Faxen har imponert i det siste mens en hest som Solør Stegg har imponert voldsomt noen få ganger. 

Foreløpig mening: Feil favoritt i et veldig åpent løp.

V75-7: Järvsöodin/Ulf Ohlsson 52.2%

2640 volte. Favoritten er en solid sak med både stor fart og styrke i kroppen. Distansen taler nok til fordel Järvsöodin. Motstanden i Norge er tøffere enn hjemme så noe bankermulighet er det ikke ifølge oss. Her er det formhester på alle distanser som skal prøves. Valle Mattis for eksempel leverte et helt sykt løp på Färjestad sist. Sordo er i form, det samme er Solbakken Jerv, Troll Svenn, Horgen Lynet og Tysvær Loke. 

Foreløpig mening: Rett favoritt men skal garderes. 

Tips en venn