Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang av V75-favorittene, tirsdag 12:00

Spill
Del:  

Denne uken går vi høyt ut og kaller noen av Lyntotokryssene som direkte malplasserte. Som garantert endres i løpet av uken. Shotproof (bilde) er faktisk den eneste favoritten vi kan stille oss bak 

å dette tidspunktet. 

V75-1: 3.Bråtnesfaks/Kusk ikke bestemt 38.4%

3120 volte. Ettersom Geir Vegard Gundersen har brukket armen blir det ny kusk på denne favoritten. Vallaken har vist svakhetstegn den siste tiden. Var ikke dårlig sist men galopperte igjen og det bekymrer oss. De to finnene fra strek ser på papiret veldig sterke ut og de er ikke redd for å kjøre unna. Blir fort tempo her og da tror vi alt kan skje. Bråtnesfaks er intet sikkert kort lengre og er svært sårbar etter vår mening.  

Feil favoritt for oss.

Her er Trav24s spill for helgens to V75-runder på Bjerke. Bli med på en andel om du føler at flaksen er like rundt hjørnet

V75-2: 10.Gento/Patrick De Haan 61.1%

2100 auto. Her er det mye ukjente hester for oss og vi skal komme grundigere igjen til dette løpet i fredagens gjennomgang. Favoritten ser solid ut men møter flere veldig bra hester og står selv i bakspor. 

Vi velger å ikke ta stilling her enda. 

V75-3: 1.Tortuga Bi/Magnus Teien Gundersen 51.1%

1609 auto. Kjempefavoritt pr. i dag men ta en titt på forutsetningene. Hoppa står med 277.000 kroner i grunnlag og løpet er skrevet ut under 750.000. Hun møter knallhard konkurranse. Tortuga Bi virker rett og slett som en kanonhest vi ikke har sett bunn i enda. På Momarken nest sist åpnet hun 1.11 fra start uten at det så ut til å koste en kalori. Landet på 12.0 og Teien Gundersen ba ikke om noen verdens ting. Men her kommer etter vår mening dette med herding inn. Om hun denne gang klarer å beholde føringen og åpner på 1.10.0 så har hun fort en hest pressende på utsiden direkte i denne klassen. Vinner hun dette blir vi imponert for motstanden er hard. Se bare f.eks. på løpet Charisma K.W. gjorde sist. Det er en rekke topphester fra Sverige her også. 

Vi tviler stort på denne favoritten også

V75-4: 1.Looking Superb/Komar Blekkan 46.7%

2100 auto. Rett og slett en håpløs forhåndsfavoritt. Ikke er han overlegen på kapasitet, ikke er han stabil, ikke kan han åpne stort bak bilen og ei heller har hesten vist storform. Disse Lyntotokryssene er rett og slett malplassert. Hesten er ikke på topp-5 ranken vår, så får vi heller gå slukøret hjem om Blekkan motbeviser oss her. 

Håpløs favoritt

V75-5:

7.Ness Tjo Edel/Tom Erik Solberg 39.2%

2120 volte. Karmland Anna står 20 meter bedre inne kontra favoritten enn sist. Hun har også vist at hun kan runde hester bakfra. Å trave på 27-tallet fra tet med en god hest pressende på utsiden, kontra og gjøre det med litt egeninnsats bakfra er i noen tilfeller som dag og natt. Spesielt når det kommer til kaldblodshester, og hopper i særdeleshet. Mange hester til start så mye kommer nok an på posisjoner, marginer osv. 

Feil favoritt men det er marginalt. 

V75-6:

2.Shotproof (bilde)/Flemming Jensen 56.6%

2100 auto. Shotproof gjør den ene toppinnsatsen etter den andre og er nok den beste hesten i feltet. Eneste som bekymrer oss er at han vinner relativt sjelden. Nå skal det sies at han har konkurrert i knallhard konkurranse hvor det ikke er lett å vinne. Perfekt spor og dokumentert form gjør begrunnelsen enklere. 

Klar favoritt for oss her. 

V75-7: 11.Skylander Hill/Ole Johan Østre 31.1%

3140 volte. Skylander Hill skal ikke være favoritt her fra annen rekke på tillegg. Han møter langt bedre hester enn i løpet i Bergen lørdag. Distansen er dessuten ny for hesten som ikke alltid er like kurrant i gangen sin. Blir fort et svært vanskelig løp for Raab-hesten herfra.

Nok en feilsatt favoritt i våre øyne. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn