Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang av V75-favorittene, fredag 12:45

Spill
Del:  

Wik Emil (bilde) har vunnet V75 på Bjerke før. Lørdag blir han et av flere drag som vi lanserer her i dagens gjennomgang av morgendagens løp. En klar banker skiller seg ut for oss. 

V75-1: 11.Tao Elda/Ragnhild Bjørnbeth 41.6% ( Brenne Blissi 37.1% tirsdag)

2140 volte. Her mener vi det kun står mellom tre hester. Så får heller frasen heldekk i hoppeløpene leve sitt eget liv for oss denen helgen. Det absolutt mest interessante er så klart Villmira som står 20 meter bedre inn enn Tao Elda som nå har overtatt favorittskapet. Brenne Blissi er den siste og nok den beste hesten. Sistnevnte har leverte en rekke meget sterke innsatser fra lange tillegg flere ganger i vinter og det blir vår favoritt.  Det er bare elleve hester igjen i feltet, det gjør oppgaven for de bak enda mindre risikabel m.h.t. posisjonstrøbbel osv. Et annet moment er at det fra nå av er lynraske sommerbaner, mange endrer balanse og det blir tøffere å hente noe bakfra (gjelder selvsagt alle løp fremover). Her mener vi strekhestene er sjanseløse så vi ser litt bort fra dette her. Men Tao Elda har ikke samme toppfarten som f.eks. Brenne Blissi. En hoppe som Oriola kan en hel del og er fjerdehesten om noen vil dekke opp. 

Konklusjon: Tao Elda er ikke vår favoritt her. 

Bli med Trav24 på en andel i en flat kupong eller et system gjennom Eksperten her

V75-2: 11.Millminx/Erlend Rennesvik 40.4% (43.9% tirsdag)

2100 auto. Herlig spilleløp. To hester er strøket og dermed står det igjen tretten bak bilen. Millminx har vunnet flere løp og delvis imponert på veien. Sist så hun bedre ut enn noensinne egentlig men satt fast for lenge. Uansett mener vi det er en rekke spennende motbud her og sporet for favoritten kan bli et problem. Når "toget" kommer bakfra må Rennesvik ta en valg. Ikke alltid like lett om man vil dra opp feltet på sisterunden eller kjøre på sjanse. Vi rangerer Lakeside Cassie som den beste hesten i feltet, hun går fra alle posisjoner og tåler å gjøre litt jobb. Believe La Marc så ut til å bare kaste seg over i galopp fra start sist. Har nok fordel om hun får føringen. Hestene 4, 5, 6, 9 og 10 er aktuelle på gardering. 

Konklusjon: Millminx er ingen god favoritt for oss. Garderingsløp. 

V75-3: 9.Tekno Eld/Ulf Ohlsson 54.8% (57.4% tirsdag)

2100 auto. En sterk årgang med en rekke gode hester. Det er uhyre vanskelig å vite hvilke egenskaper de forskjellige hestene har forbedret over vinteren men ingen rører Balder Mollyn fra start om Midtfjeld vil sitte foran. Bare fem av hestene har løp i kroppen. Det er nok Valle Ask som er mest sannsynlig den som prøver å komme seg foran om noen gjør et tidlig støt. Da må nok den svenske favoritten frem midtveis for å kunne vinne tror vi. Lome Diamant, Bokli Teddy, kapable Kos Odin og ikke minst sjokket Philip Ess som vi likte veldig godt på Klosterskogen. 

Konklusjon: Feil favoritt. 

V75-4: 7.Tand Tuff/Ulf Ohlsson 31.7% (32.6% tirsdag)

2100 auto. Nok et litt vamskelig løp og rangere. Den beste hesten er helt klart Myhreng Jerker, han sett strålende ut i det siste og er for oss et artig bankerforslag for de tøffe. Han kan dog fra tid til annen slite med å legge seg til men han har vist flott fremgang i det siste. Runder denne gjengen feilfritt. Favoritten Tand Tuff, Ask Eld, Philip Lyn, Lille Jim, Wik Emil og muligens Will Prinsen er aktuelle garderinger. 

Konklusjon: Helt feil favoritt. 

V75-5: 4.American Cheque/Frode Hamre 77.4% (62.2% tirsdag)

2100 auto. American Cheque er dagens klart beste bankerbud. Som vi skrev tirsdag er det fort bare Stormbringer G.R. som kan hindre Hamre i og kjøre seg til tet etter 400-500 meter. To løp i kroppen og yankeevogn nå, ingen skal kunne slå Hamrehesten. 

Konklusjon: Soleklar favoritt for oss. 

V75-6: Ulsrud Tea/Svein Ove Wassberg 41.8% (36.8% tirsdag)

2140 volte. Faktisk et åpent løp slik vi vurderer dette. Vanlig vogn på Odd Herakles gjør ham ikek mindre startrask men det er volte. Vurderer vi rett så tar Særpefanten tet, så varsler Flåten kjøring med Galileo. Da overtar den eller Odd Herakles så gjenstår og se om den det ikke er fortsatt prøver. Det kan gjøre at det kjøres i 700-800 meter før alle har funnet sin plass. Det kan være fordel Lome Brage som viste strålende form sist etter sen luke. Ulsrud Tea står spennende til men ingen favoritt. Det er faktisk sjelden hun slår eliten fra likestart som dette. Hellin Faxen har også strålende form men står bak trege Moe Svarten. Ingbest er en liten luring. Solberg er flink på volte og med såpass med hester som ikke løser stort kan han muligens klinke til direkte og sitte fint på det. 

Konklusjon: Helt feil favoritt. 

V75-7: Järvsöodin/Ulf Ohlsson 45.3% (52.2% tirsdag)

2640 volte. Vi ble imponert av Järvsöodin sist, ser sterk og skal normalt sett kunen kjempe helt i toppen. Er uansett så bra hester i mot på tillegg som ofte viser seg å være hakket bedre ofte. Solbakken Jerv får nok føringen og da kan fort Stensen satse på og dra jevnt hardt unna. Det kan gi problemer for de bak som må runde mange på slutten. Valle Mattis leverte et hysterisk løp sist, skal gå skoløs nå og kan spurte for til slutt. Vi nevner også Sordo, Holene Odin, Tysvær Loke, Kjempen og raske Tysvær Loke bak. 

Konklusjon: Ok favoritt men ingen alenestrek. 

Tips en venn