Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke Esterel, OrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty, Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad Stjernen,  Kall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje Ylva, Lykkje Paula Dig Deeper, Coktail's Hangover, Wheelie,  Brødsjø Blesen,  Extreme HangoverLykke Ida NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke EsterelOrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty,   Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad StjernenKall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje Ylva NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke EsterelOrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty,   Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad Stjernen, Kall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje YlvaLykkje PaulaDig Deeper, Coktail's Hangover, Wheelie,  Brødsjø Blesen,  Extreme HangoverLykke Ida

Gjennomgang V75-favorittene, fredag 11.mai - 19:00

Spill
Del:  

Det er meget fine spilleløp på Bjerke i morgen. Etter fredagens gjennomgang står vi igjen med bare en favoritt vi stoler på. Det blir også min personlige banker denne runden. I morgen kan dog mye skje og 

skal vi lansere en litt underspilt hest så er det den på bildet her. 

V75-1: 12.Lykkje Borka/Bjørn Steinseth 37.5% (47.9% tirsdag)

2120 volte. Som vi skrev tirsdag. Lykkje Borka er en klar favoritt på sin voldsomme kapasitet. Normalt et god årstid for henne men nå er varmen kommet, vi snakker hoppeløp, masse hester som fort kan lettes i balansen og med de kjappene banene som er om dagen varsler vi litt her. Har klokket favorittene i sine siste seiersløp og de vinnes ikke i høyere fart enn 25-26 siste 500 meter. Om Mine kommer seg tidlig til tet her og drar unna så er den og ikke minst Thale skummel, synes vi. Her skal vi dekke opp. 

Konklusjon: Grei favoritt som vi ikke spiller alene. 

Her finner dere Trav24s kuponger og systemer til løpene denne uken. Vil dere bli med på et spill så er det bare å klikke seg inn og lete opp det mest interessante.

V75-2: 9.Red Bar/Ole Johan Østre 34.3% (49.7% tirsdag)

2100 auto. Red Bar er ingen hest vi har sett takle bakspor så mange ganger. Her er det masse gode hester og Østre har fått et perfekt spor med tanke på baksporet med rygg på to veldig kjappe. Med klaff sitter de bra til det underveis. Uansett ikke trygg på at dette går. Bongo kan fort lede dette løpet hver meter, han er nok enda bedre enn vi har sett så langt. Kan den 13.5-14.0 er det tøft å komme bakfra og vinne. 

Konklusjon: Vi tror ikke dette er riktig favoritt her med disse forutsetningene. 

V75-3: 7.Rofstad Odin/Bjørn Garberg 78.8% (58.9% tirsdag)

2100 auto. Rofstad Odin virker veldig travsikker, han er kjapp ut og sitter etter all sannsynlighet i tet etter 300-400 meter, kanskje tidligere. Da er det i våre øyne bare en superspeedig Røyns Stjernen som kan slå ham. Muligens også Mietor om Austevoll tar en spansk fra start og blir med og detter ned langt fremme. 

Konklusjon: Vi stoler på Garberg og lanserer dagens beste banker. 

V75-4: 10.Noir Noir/Andre Henning Stensen 61.9% (55.1% tirsdag)

Noir Noir var knallgod sist men bare seks dager etter en beinhard 3000 meter må man være på vakt. Bakspor heller ingen fordel da hesten kan være vár for hester foran. Vi tror Enjoythefuture S.C. eller Rainbow Bonanza sitter tidlig i tet, da spørs det hvem som tar første initiativ i løpet. Highland Breeze og Allaway G.T. er begge høyaktuelle i et litt åpent løp. 

Konklusjon: Vi står på at denne favoritten må dekkes opp. 

V75-5: 1.Millminx/Erlend Rennesvik 50.1% (49.7% tirsdag)

2100 auto. Millminx møter stadig bedre hester. Har fordelen med innerspor og mulig tet her, da er mye av jobben gjort på raske sommerbaner. Men det er fort flere med ambisjoner i første rekke her så det er ikke sikkert det blir noen spasertur. Formsterke hester som Normandie Royal, Belaine, In Håleryd og sjokker Gorl Power skal ikke glemmes bort. Ei heller Nad Al Sheba om hun kommer seg billig fremover.

Konklusjon: Vi mener Millminx er en favoritt i stor fare, kanskje ikke engang favoritt.  

V75-6: 12.Code Bon/Magnus Teien Gundersen 38.8% (4.Merles Simone 38.3% tirsdag)

2100 auto. Som vi trodde overtar Code Bon favorittstempelet i dette løpet og avstanden ned til de øvrige kan øke ytterligere. Hesten var fantastisk i sin siste start men vi liker ikke at travsikre hester galopperer uten grunn. Her blir det en rolig start og ganske så sikkert et avensement midtveis i løpet. Han er god nok til å vinne, men ikke med hvilket som helst opplegg. Thai Profit står veldig spennende til her. American Cheque blir nesten glemt etter en galopp. 

Konklusjon: Code Bon helt rett favoritt men ingen banker for oss. 

V75-7: 12.B.B. Terje T./Geir Gudmestad 33.6% (45.6% tirsdag)

2100 auto. Her er det så jevn kvalitet at vi ikke mener det er mulig å være favoritt fra spor tolv, uansett hvem det hadde vært. Draget vårt her er Horgen Lynet som i feilfri utgave kan sitte i tet ut av den første svingen. Da skal det mye til for at den taper tror vi. Ellers et veldig jevnt løp hvor posisjoner fort kan avgjøre alt. 

Konklusjon: Feil favoritt for oss. 

Tips en venn