Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Forus søker ny Daglig Leder, samt banemann

Diverse
Del:  

Det er endringer i vente på Forus. Nå søker banen ny daglig leder samt en person til et foreløpig 1 års vikariat som banemester. Stillingsannonsene finner dere i denne artikkel...

Kan du vise oss veien videre?

 

Forus Trav AS søker deg som går på med godt mot og elsker å ta fatt på utfordringer. Vi trenger en energisk, engasjert og nytenkende leder. Forus Travbane har arrangert travløp siden 1920, og er den eldste travbanen hvor det fortsatt kjøres travløp. Fra vår region kommer firbeinte stjerner som Rex Rodney, Gentle Star og Spikeld. Vi søker deg som kan bygge opp sporten, og være med å få frem nye profiler.

 

Stillingen er variert, hvor en stor del av din hverdag vil være knyttet til sosiale medier, salg- og markedsaktivitet mot sponsorer. Du er utadvendt og selvstendig, og jobber med kunder og samarbeidspartnere. Du evner å inspirere, motivere og samarbeide med dine kollegaer. Effektivitet og kunnskap er i fokus, og du kan organisere din egen arbeidsdag. Daglig leder ansettes i 100 % stilling, i åremål på tre års varighet.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

-        Relevant utdanning eller erfaring

-        God økonomiforståelse

-        Gode datakunnskaper

-        Du jobber målrettet for fremgang og positive resultater

-        Kunnskap og interesse for sosiale medier

-        God kjennskap til trav- og hestesport

-        Du liker å jobbe i en hektisk hverdag, med hest og mennesker i fokus. 

 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og utfordringer i et spennende miljø. Du har ansvar for de ansatte, jobber ut mot kunder og samarbeidspartnere, og er tett på travsporten. Vi gir deg muligheten til å utvikle Forus Travbane til en plass der publikum og ansatte ønsker å være. Forus Trav AS er underlagt Rogaland Travforbund og Det Norske Travselskap. Det kan bli endring i organiseringen i fremtiden. Lønn etter avtale. Snarlig tiltredelse.

 

For ytterligere spørsmål om stillingen, kontakt styreleder Tor Jan Tjosevik på 952 17 718.

 

Søknad med CV sendes til torjan.tjosevik@lyse.net.

Søknadsfrist: 28.01.18

 

 

 

Er du handy? Vi har jobben for deg!

 

På grunn av sykdom trenger Forus Trav AS deg, til vedlikehold og preparering av bane. Forus Travbane har arrangert travløp siden 1920, og er den eldste travbanen hvor det fortsatt kjøres travløp. Fra vår region kommer firbeinte stjerner som Rex Rodney, Gentle Star og Spikeld. Din oppgave blir å holde banen i orden, slik at flere nye verdensstjerner kan trenes frem.

 

Vikariatet er en 100 % stilling, og har varighet inntil tolv måneder, med mulighet for forlengelse og fast ansettelse. Vi har mye teknisk utstyr som trenger vedlikehold. Du bør ikke være redd for høyder, da lift må brukes for å nå opp til noe av utstyret.

 

Vi trenger deg som brenner etter å vedlikeholde ting, liker å holde orden og får ting gjort. Du trives med å kjøre traktor, og har et ønske om å levere en bane i topp stand, klar for trening. Rydde, kjøre bort møkk, vaske staller, male, reparere gjerder og klippe gresset er noen av dine øvrige arbeidsoppgaver, i en variert hverdag. Du tar selv ansvar for at oppgavene blir ferdige, men takler også samarbeid på en god måte. Det er ofte folk innom for å trene på banen, så det er en fordel om du er sosial og omgjengelig. På løpsdagene jobber du som teknisk leder, med ansvar for at alt fungerer.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

-        Elektrikerfagbrev eller relevant arbeidserfaring

-        Førerkort for traktor

-        Effektiv og selvstendig

-        Interesse for vedlikehold av landbruksmaskiner og utstyr

 

For ytterligere spørsmål om stillingen, kontakt fungerende leder Kjetil Melum-Hansen på 918 65 110. Søknad med CV sendes til LisaKristin.Johannessen@rikstoto.no.

 

Søknadsfrist: 28.01.18

Foto: Trav24.no

Tips en venn