Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

For en kontring!

Utland
Del:  

Johan Untersteiner er bare 33 år men kan nå legge en Derbyseier i åpen klasse med en egentrent hest til sin voksende merittliste. Cyber Lane (e.Raja Mirchi) var en outsider 

etter kvalifiseringene hvor Johan kvalifiserte inn hele tre hester fra sin stall. 

Cyber Lane beholdt sitt innerspor i finalen hvor favoritten Rajesh Face tok noen galoppsteg og havnet blandt de siste. Der trives Kolgjini dårlig og han sendte ganske så umiddelbart i vei og tok seg frem til dødens. 

Innledningstempoet var 10.8. Så ble det litt demping og runden gikk i 12-fart. Ned siste langside og rundt siste sving kom Jorma Kontio med et angrep utvendig for Rajesh Face som begynte å få nok. I brekken var det nesten så Global Trustworthy kunne overta føringen. De var minst en lengde klar av Cyber Lane ut i oppløp. Uten i banen kom det flere, bl.a. Momark Newmen. Men så trøblet Global Trustworthy med travet, det samme gjorde Momark Newmen og dermed kom Cyber Lane tilbake innvendig og knap seieren med ørene rett frem (bilde). 

- Han var slagen i siste sving, da dro jeg skylappene som jeg vet han reagerer på men det skjedde ikke mye. Større enn dette blir det nok ikke sa en overlykkelig trener og kusk. Vinnertiden ble 1.12.3/2640 auto, en tangering av Derbyrekorden til Poochai

4-åringen var påmeldt premiesjansen og dermed kommer det fire millioner kroner inn på konto til eierne som er Levaux AB fra Lund. Fast i lederryggen satt en annen av Johan Untersteiners hester, nemlig J.H. Mannerheim som Erik Adielsson kusket. - Vi vinner med åpning sa han etter løpet. Favoritten Rajesh Face måtte dele femteplassen med sistnevnte og Kolgjini mente han burde holdt et høyere tempo i dødens, samt at det var dårlig plass til hans hest på startsiden. 

Hoppederby tok en strålende opplagt Cash Crowe (e.Ready Cash) seg av sammen med Johnny Takter. Fra dødens siste 1400 meter knuste hun ledende Mulligan og ség unna til lett seier på 1.11.6/2140 auto. Petri Puros hoppe var også påmeldt premiesjansen og kunne kvittere ut to millioner kroner. 

- Det er kanskje den beste hoppen jeg har trent sa Puro etter løpet. 

Foto: kanal75/Lars Jakobsson

Tips en venn