Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaRomleskaftGaupen hestehenger og div annet for trav, Panama RagsSpyd Ø.K.Lykke Prinsessa, Lykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfull,  Ønsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock Lobster, Steine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.Qatdah, Tjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla

Flere løse auksjonshester på Bjerke i natt

Diverse
Del:  

Etter Trav24s kilder skal noen ha klippet løp masse strips på boksdørene til en rekke auksjonshester på Bjerke i natt. Dermed kom det flere hester løs som har flydd rundt om i området.  

Om det er hester som har kommet seg utenfor Bjerkes område er fortsatt ikke klart. Vi prøvde å få tak i DNTs sportssjef Tron Gravdal men han sitter i møte og kan ikke uttale seg enda. 

Våre kilder forteller at det var hester overtalt. Politiet ble tilkalt og det blir garantert opprettet sak på dette. Det er ikke bekreftet enda men vår kilde forteller at auksjonens dyring, Te Amo Corazom, var en av de løse hesten. Om dette stemmer så er det nærmest en skandale at hestene som tilsammen koster millioner av kroner ikke har tilsyn hele døgnet. 

Vi vet heller ikke om alle hestene er funnet i dag søndag morgen. 

I auksjonskatalogen står det at hestene på hestehotellet vil bli oppstallet under trygge forhold på auksjonsområdet. De vil ha tilsyn og blir fóret og vannet tre ganger daglig. 

Der står det også følgende: Selgeren har ansvaret for hesten fram til hammerslaget, deretter har kjøperen ansvaret for hesten. Selgeren er ansvarlig for utlevering av hesten til kjøper. Påmeldte hester står vederlagsfritt på Bjerke travbane til auksjonslutt den dagen hesten skal frem- vises på auksjonen. DNT påtar seg ikke ansvar for eventuelle skader som skjer i den tiden hesten er oppstallet i gjesteboks på Bjerke Travbane. 

PS: hesten og personer på bildet har ingenting med denne saken å gjøre

Foto: Trav24.no

Tips en venn