Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Fantastisk løp av Kuven Storm

Sport
Del:  

Ventet man til V75-7 på Bjerke i går fikk man se dagens prestasjon. Herlige Kuven Storm (e.Bork Odin) gjorde alt selv i går og imponerte noe enormt. Sammen med Magnus Teien Gundersen

stakk 6-åringen til tet på startsiden. Eirik Høitomt satset også på startsiden med raske Valle Storm. Han tok opp ut på første langside men klarte ikke få ned sin hest noen plass og ga gass på ny. Dermed ble det et bytte i front som kostet 1.19.2/500 meter. Gundersen hadde knapt kommet seg foran før Ole Johan Østre var på plass med kapable Best Ruggen som klemte til. 

De kom halvveis forbi lederen som solgte seg dyrt. Runden gikk etter radige 1.22.2. Når også Best Ruggen roet seg noe valgte Gundersen å fortsette å kjøre slik at de andre også måtte bruke krutt. Det var en riktig taktikk selv om tempoet var steinhardt, 1.22.6/1500 meter. 

I brekken fikk Prins Philip åpningen sin og de fleste trodde kanskje han ganske enkelt skulle hente de lengdene han hadde frem men Kuven Storm ville ikke tape dette løpet. I meget fin stil holdt han farten oppe og travet 1.23.7/2100 meter. Heidi Moen har gjort en utrolig god jobb med denne hesten som for et års tid siden ikke kunne brukes veldig mye underveis i løpene. Dette var hestens tiende seier i karrieren. Fortsetter han slik blir det flere. 

Førstepremien på 30.000 kroner går til vestlandet og Stall Texa som også en oppdrettere. Er det rart Heidis datter Tuva og stalljente/lærling Patrycja Mlonek ser stolt ut. Nede et hodebilde av den vakre hingsten som kjempet i toppen av årgangen som 3-åring. Gårsdagens løp er en soleklar sekser på terningen. Stort mer kan man ikke forvente av hester i dette grunnlaget. 

Best Ruggen holdt imponerende til andreplass mens Prins Philip ble tredje. 

Resultater: 

Foto: Heidi Moen

Tips en venn