Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Får vi se 09-tallet?

Sport
Del:  

Patricia Hastrup (bilde) var strålende når hun forrige søndag lekte seg til seier i Summer Meeting Mares på Charlottenlund. Great Challenger-hoppa til Odd Arne Torp fra Slitu fikk overta 

føringen etter 500 meter, dro godt unna og kunne stikke fra alt og alle for Lars Anvar Kolle og vinne sprettlett med proppa i øra på 1.13.1/2000 auto. Da var det bare glede i kretsen rundt (bilde under). Førstepremien var på 125.000 dkr, det betyr at hun nå står med drøyt 2.1 millioner kroner i grunnlag. Bare i 2017 har hun tjent over 370.000 kroner og ligger godt an til å følge opp en fantastisk fjorårssesong hvor hun tjente over 630.000 kroner.

Vi spurte trener Jens Kristian Brenne hvordan han følte det å være norsk i Danmark?

- He he, helt overlegent. Man liker bare det å være til stedet på slike helger. Når man har en hest som så vinner et av de største løpene så glemmer man fort mange arbeidstimer og får enda mer inspirasjon. Det var rett og slett fantastisk. 

Når skal hun starte igjen?

- Vi drar til Solvalla neste lørdag for start i Lady Snärts Lopp - Stoeliten over sprint med 200.000 svenske kroner til vinneren.

Hvor fort kan hun trave?

- Oi, det er vanskelig å si. Jeg skal ikke spekulere for mye i tider men jeg tror ikke de løper fra henne. På en annen side må vi holde beina på jorda. Å tror at vi skal reise til Solvalla på den helgen og slå noen av de aller beste hoppene der er ikke lett. Gjør hun et fint løp og farten er stor kan hun like godt trave 1.09.9 som 1.10.1. Samtidig kan hun få et dårlig spor, havne ille til og gjøre et kjempeløp på 11.7 som sjette. Så små marginer er det forklarer Brenne. 

Hva har dere gjort for at hun har blått så bra som dette?

Ja si det. Hun har kanskje blitt mer sterk i helsen og psyken. Ole Peder Synstelien har behandlet henne og gjort en kjempejobb. Så er hun spesiell og får lov til å være det av Andrea. Hjemme går hun mest å skriker. Vi hører henne når hun går i luftegården for å si det sånn. Men når vi reiser på travkjøring stråler hun opp som en sol. Hun elsker å reise på travløp så ser det jo ut til at hun trives godt i vårt treningsopplegg sier Brenne.

Ellers på stallen. Hvordan er ståa?

- Den er bra. Vi ligger an til å slå rekordene våre fra i fjor, hestene har prestert jevnt og trutt. Andrea Aarekol og Louise V. Trudvang er veldig flinke jenter som jobber fast hos meg. Jeg har fine unghester og vi jobber mer og mer mot Klasseløpshelgen. Det blir også spennende. 3-åringene i år er kanskje lite sene, mest grunnet litt sykdom i vinter. Så var vi seks 2-åringer som ser fine ut avslutter den 33-årige Momarkentreneren.

 

Foto: Trav24.no

Foto fra danmark: Svein Morten Buer

Tips en venn