Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Et lite monster av en hest

Sport
Del:  

Årets vinner av Oslo Grand Prix står ikke tilbake for noen andre vi har sett. Han er kanskje ikke så kjent enda, eller så merritert som flere andre vinnere av storløpet men nå vet alle hvem Urlo dei Venti er. 

Som en "Bold Eagle-kopi" i både utseende og størrelse så det ut til at han knapt rørte bakken, hverken i oppvarming eller løpet. 

Fra start fløy han til tet for Enrico Bellei mens favoritten, Twister Bi, tok galoppen fatt. Han fant bena fort men galopperte igjen og da var det kjørt for den hissige krabaten som var disket i første sving. 

Cokstile kom seg ned i lederryggen mens Dreammoko, Cruzado Dela Noche og Takethem fulgte på. Per Oleg Midtfjeld havnet utvendig med Rajesh Face. De gjorde et lite støt mot lederen på den første langside men til ingen nytte. 

Uza Josselyn, Evik Enok M.E. og Cyber Lane var hestene i andrespor. Etter 09.4/500 meter og 11.7/1000 meter ble det enda bedre fart på sisterunden. Cokstile ble tidlig avhengt og hesten viste igjen at noe ikke er som det skal etter den svært så lovende årsdebuten. 

I front var det ingen som kunne gjøre noe med Urlo dei Venti (e.Mago dAmore). Han var preppet til perfeksjon til dette løpet og var fullstendig overlegen. Han dro unna med flere lengder oppløpet ned uten av det så ut til at Enrico Bellei plaget ham nevneverdig (bilde). 

Vinnertiden ble meget sterke 1.10.5/2100 auto. En tangering av løpsrekorden til Nuncio. 

Noralf Brækken satset innvendig med Evik Enok M.E. ned mot siste sving. Den plassen ble opptatt og han måtte bakke rundt en sliten Rajesh Face og gå bak Cyber Lane. Som femtehest rundt siste sving spurtet hesten frenetisk og knep en meget overraskende men fortjent andreplass på målstreken, foran Uza Josselyn. Det ga 750.000 kroner til kretsen rundt hesten. 

Vi vil legge til at Noralf Brækken annonserte Evil Enok M.E. for salg her på Trav24 som 3-åring etter flere meget sterke innsatser i løpsbanen uten at han fikk et bud han kunne akseptere. 

 

Foto: Eirik Stenhaug/Equus Media

Tips en venn