Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

En ny stjerne på gang?

Sport
Del:  

Royal Muscle (e.Muscle Mass) er fortsatt ubeseiret etter at Support Jusctice Æresløp - Auksjonsløpet er avgjort. Og innsatsen til 3-åringen søndag var såpass imponerende at det fort kan være snakk 

om en ny stor stjerne på travhimmelen. 

Første 500 meter av løpet gikk i 10-fart. Da satt Frode Hamre musestille bak sin hest og kjørte på sikkerhet i fjerde- og tredjespor fra sitt åttendespor. Resten av løpet måtte han trave uten rygg. Er det noe Frode Hamre kan så er det å kjøre i dødens. 

Etter 14.3 første tusen begynte Hamre først på siste langside å kjøre sin hest aktivt. Som vi skrev etter siste seier på Bjerke virker hingsten noe trøg men det anser vi mer som en fordel enn en ulempe. 

Ledende Ero`Kamano var tidlig slått. Inn på oppløpet overtok Royal Muscle og Frode Hamre føringen og helt uten konkurranse ség han bare fra til en imponerende seier og 200.000 kroner inn på konto. 

Vinnertiden ble 1.14.7/2100 auto. Dermed har Royal Muscle tjent 232.000 kroner så langt på sine tre starter. Det er 1000 kroner mindre enn Henry Rorgemoens Catherine´s Chevy.

Det er Gunnar Skaug som eier mens Roy Jonsdal er oppdretter av den elegante vinneren. 

Aicha Ravina og Lucky Kentucky besatte de øvrige trippelplassene etter at L.As Magic Moment tilsynelatende galopperte bort en andreplass midt på oppløpet. 

Foto: Eirik Stenhaug/Equus Media

Tips en venn