Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaRomleskaftGaupen hestehenger og div annet for trav, Panama RagsSpyd Ø.K.Lykke Prinsessa, Lykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfull,  Ønsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock Lobster, Steine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.Qatdah, Tjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla

En forferdelig hendelse!

Diverse
Del:  

De løse auksjonshestene på Bjerke natt til søndag har skapt oppsikt både i inn og utland. DNTs Sportssjef Tron Gravdal forklarer til Trav24 at det fortsatt ikke er 

klart hva som har skjedd på Bjerke. 

- Nei det skal vi finne ut av. Heldigvis ser det ut til at det har gått bra med hestene men dette skal ikke skje. 

Har det ikke vært vakthold?

- Jo det har vært vakthold men i hvilken grad er vi fortsatt ikke sikre på. DNT har ansatt en våken nattevakt fra Nokas men hvem som har vært hvor og når må vi finne ut av. Det er forferdelig det som har skjedd sier Sportssjefen. 

Dere reklamerer for at hestene står i trygge omgivelser også skjer dette? 

- Ja og dette skal ikke skje. Akkurat derfor var det en betalt nattevakt som skulle passe på. De siste opplysningene vi vet stemmer er at alt var stille og rolig når vår siste representant sjekket området rundt 01:30 på natten. Vi må rett og slett til bunns i hva som har skjedd videre før jeg kan si så mye mer om forløpet. Nå vet vi bare at Kai Johansens kone Maria kom veldig tidlig på Bjerke søndag morgen og så personer forlate området og at det da var fem løse hester som ganske kjapt ble fanget inn. 

Hvordan er statusen på hestene?

- Vi har sjekket chippen på hestene og fått på det rene hvilke hester det gjaldt. Det er også tatt en foreløpig sjekk på hestene og så langt ser alt bra ut. Vår Sjefsveterinær Anne Wangen skal gå grundigere gjennom hestene i dag søndag avslutter Gravdal som skal gi oss en status på situasjonen videre. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn