Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Edens Odin startet 2020 som han avsluttet 2019

Sport
Del:  

Jenny Martine Theodorsen bak sprinteren Missingmyr Stjernen ville ikke ha ryggen til storfavoritten Edens Odin i V65-2 på Bjerke onsdag. I stedet dro de unna

i ganske høyt tempo og passerte etter 23.7 og 25.2 underveis i det relativt lille feltet som dog ble langstrakt. Med en drøy runde til mål kom det hester i andrespor og Åsbjørn Tengsareid måtte ut et spor med Edens Odin. 

På den siste langsiden begynte lederen og bli lang i takene. Theodorsen dro i snorene og Missingmyr Stjernen svarte umiddelbart med galopp. Da overtok favoritten som etterhvert fikk Frier Birk opp på siden. Det ble nok jevnere enn Tengsareid håpet på men Edens Odin (bilde) holdt seg det nødvendige foran og vant på 1.27.0/2100 auto. 

5-åringen til Ole Tom og Inger Øvergaard Nyborg avsluttet 2019 med seier på Biri 20.desember og startet det nye året med samme resultat. Dermed har vallaken tatt 5 seire i karrieren og passerte nå også 400.000 kroner innkjørt. Det er Tove Kristoffersen som er oppdretter. 

Åsbjørn Tengsareid (3), Dag-Sveinung Dalen (2) og Vidar Hop (5) havnet alle på Topp-5 over kuskene i Norge i 2019. Samtlige vant løp på årets første dag. Dalen sågar med to seire og har dermed kommet godt i gang. 

Resultater: 

 

Foto: Trav24.no

Tips en venn