Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Ebbinge vant vm

Utland
Del:  

Yannick Gingras vant det siste løpet i vm og sikret seg dermed sølvmedajen totalt. Det var Rick Ebbinge som til slutt kunne krones som verdensmester selv om han bare ble nummer åtte

i det siste løpet. Der ble Eirik Høitomt nummer seks og han havnet litt bak de tre beste. 

Det var Matthew Williamson fra New Zeeland som gikk til topps i det tredje løpet. Han kusket Edbest. Eirik Høitomt leverte nok en topp innsats og sendte Kolar Vicken feilfritt over mål som tredje. Det var en ny fin kuskeprestasjon. Høitomt lå på femteplass foran løpet og var den av de i Topp-5 som fikk mest poeng. Kan vi få mannen på pallen igjen?

I det andre løpet viste Ebbinge at han mestrer det meste. Han smelte til å trykket Nordby Kuling kraftig. På oppløpet kneblet de lederen og imponerte med seieren. Eirik Høitomt kjørte et perfekt løp med lite betrodde Hägern T.H. 

Rick Ebbinge (bilde) fra Nederland vant det første løpet på mesterskapets siste dag. Eirik Høitomts bud i løpet var Minou Båven var svak og endte helt nede på niendeplass. Canadiske Doug McNair som lå på andreplass sammenlagt ble nummer to mens Yannick Gingras endte på tredjeplass i det første løpet. 

Uoffisielt sluttresultat

Rick Ebbinge Gull
Yannic Gingras Sølv
Doug McNair Brinsje

Tips en venn