Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Draco Braz Minto innledet påsketravet på Klosterskogen

Sport
Del:  

Herlige Nu Pagadi (bilde) er far til en veldig spennende 3-åring som innledet påsketravet på Klosterskogen i går. Peter Jensen trener og Stig Flaata eier Draco Braz Minto som innledet forsiktig. 

Classic Thompson galopperte i tet i den første svingen i DNTs Unghestseire. Da satt Selfie i front. Gunnar Austevoll trykket til og fikk overta med Muscle M.R. Geir Mikkelsen gikk direkte ut i andrespor med Draco Braz Minto som travet resten av løpet uten rygg. 

Farten var 17.1/500 meter og runden gikk i 18-fart. 

Ned siste langside galopperte S.Ks Spartacus seg bort i andre utvendig. Adrian Solberg Akselsen gjorde S.M.K. Silvousplait klar til angrep men også den tok galoppen fatt i siste sving. Draco Braz Minto koblet et råsterkt grep på oppløpet og imponerte med sin vilje. Han vant lett på 1.17.4/2100 auto. Sefie tok seg også forbi lederen via siste indre på oppløpet. 

Det vanket 40.000 kroner til vinneren som er oppdrettet av Tone Wirkola. Det var hestens andre strake seier på sine tre starter i livet. Han er påmeldt premiesjansen og står nå med drøyt 51.000 kroner i grunnlag. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn