Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Det nærmer seg Ponnilandsleir

Diverse
Del:  

Østfold Travforbund skal i år sammen med Momarken Toto arrangere Ponnilandsleir. Sankthans-helgen, fredag 22.- til søndag 24.juni samles store deler av ponninorge på Momarken. Arrangørene er i full gang med planlegging

og arrangerene går travle, men spennende dager i møte. 

Allgunnens Alex og Oline Høvik (bilde) som har har fått teppe av Kristin Furulund Støm har vunnet ponniløp før, de stiller kanskje til start igjen i fylket som har hatt stor suksess med ponnirekruttering. Kjente navn for mange er Ole Johan Østre, Jens Kristian Brenne, Stian Eilertsen og Gøran Antonsen for å nevne noen. De lovpriser ponnitravet og ser sikkert frem til denne helgen og kan bidra på sin måte. 

Kjente hester fra fylket har også lovet å sponse denne helgen som så mange gleder seg til. Superstjernen Lionel, Horgen Tore, Patricia Hastrup og Brenne Blissi er alle firbente sponsorer. Finn-Tack er en av mange bedrifter som har gitt sitt bidrag til at dette skal bli noe stort for alle som kommer. 

Det blir som en miniferie med sovesal, samlede måltider, kiskksalg og masse moro for både store og små. I tillegg til løp selvfølgelig. Det ligger an til å bli over 20 løp denne helgen, pluss rekruttløp for de som ikke har lisens eller registrert ponni. 

Denne gjengen, representert ved Thea Sundstøl, Maren Rydning Skjeltorp, Sivert Sandaker, Lilly Garseg, Helmine Løvstad Ødemark, Ingrid Helene Strøm og Oline Høvik, samt Alexandra Scmuda Bjørneset og Embla Weberg fikk sin pinnilisens i fjor. Ikke bli sjokkert om noen av dem stiller til start under årets store begivenhet. 

Har du lyst å bidra til denne drømmehelgen for de yngste er det bare å kontakte K. F. Strøm på 90 96 25 60

Alt om helgen finner du her, det er ikke for sent. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn