Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Arverud LisaHusgars Philip, HerlighetenFjell Fjollå, FjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E., Dame Amok, ZakiraTroll Sterk VikingNeslands TronK.N. HeartbreakHusby LillyUtleie av stall,  Tarita Del SileS.K.`s NordstjerneFinal CountdownKingsrød BarskenKeep The FutureUnghester og Løpshester  til salgs hos Blekkantrav,  Såstad BrageBarbarella, Kos Røder, Rigel AnneFreedom d'Estino,  Prince Va BeneLille Embla, Stolt OdinZakira, Wik ViktorBirk FlørtFinn Tack Alaska Winter dress og masse tepper NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Arverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.Dame AmokZakiraTroll Sterk VikingNeslands TronK.N. HeartbreakHusby LillyUtleie av stall,  Tarita Del SileS.K.`s NordstjerneFinal CountdownKingsrød BarskenKeep The FutureUnghester og Løpshester  til salgs hos Blekkantrav,  Såstad BrageBarbarellaKos Røder, Rigel AnneFreedom d'Estino,  Prince Va BeneLille EmblaStolt OdinZakira, Wik ViktorBirk FlørtFinn Tack Alaska Winter dress og masse tepper NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Arverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.Dame AmokZakiraTroll Sterk VikingNeslands TronK.N. HeartbreakHusby LillyUtleie av stall,  Tarita Del SileS.K.`s NordstjerneFinal CountdownKingsrød BarskenKeep The FutureUnghester og Løpshester  til salgs hos Blekkantrav, Såstad BrageBarbarellaKos Røder, Rigel AnneFreedom d'Estino,  Prince Va BeneLille EmblaStolt OdinZakira,  Wik ViktorBirk FlørtFinn Tack Alaska Winter dress og masse tepper

Da starter helgen over alle helger

Diverse
Del:  

Da er det klart for Klasseløps helgen. Det starter med løp og auksjon i dag fredag. I morgen er det V75, løp med selveste Prinsesse Märtha Louise og andre dag av auksjonen. Nesten 200 

spennende 1-åringer skal under hammeren. 

Søndag er det V75 igjen og de store finalene. Kriteriet og Hoppekriteriet samt Derby og Hoppederby for begge raser. Totalt åtte finaler med millioner av kroner i premier. 

Hvorfor kjøpe norskfødt:

Klasseløpsauksjonen 2018 nærmer seg, og det bugner av flotte åringer på årets auksjon. Norskfødte hester leverer på øverste nivå. Mange av disse har vært omsatt på Klasseløpsauksjonen. Fjorårets Derbyvinnere i åpen klasse for både varmblods og kaldblods ble solgt på auksjonen i 2014 – Cokstile og Will Prinsen. DNT har i løpet av de siste årene gjort flere tiltak for å forberede inntjeningsmulighetene for norskfødte unghester. Her får du noen av svarene på hvorfor nettopp du bør kjøpe norskfødt:

  • Klasseløpsfinalene premieres med førstepremier fra 500.000 til 1.000.000 – og fra 2019 er premiene i hoppeklassen like store som i åpen klasse.
  • Premiesjansen ble innført i 2016 (les mer om premiesjansen i linken under)
  • Unghestløpene er mange, og godt premierte. Full oversikt over storløpene publiseres på travsport.no hvert år.
  • Husk at varmblodshester som er kjøpt på auksjonen i år automatisk har betalt første innskudd i Auksjonsløpet, som avvikles i juni 2020. Førstepremien i Auksjonsløpet er på kr 200.000.
  • Både Grunndivisjonen og Bronsedivisjonen er forbeholdt norskfødte hester. (Pr nå tre meeting hvert år – hvor finalene har førstepremie på henholdsvis kr 100.000 og kr 110.000)
  • Husk at kaldblodshester har dobbel sjanse til å være med i klassiske oppgjør da de også har muligheten til å delta i de svenske klassiske oppgjørene – Kallblodsklassikern.
  • DNT satser fortsatt hardt på DNTs Unghestserie. Fra 2016 ble premieskalaene og premieprofilen i Unghestserieløpene oppgradert. Mens førstepremiene i Unghestseriene i hovedsak ligger på 30.000 eller 40.000 kroner kjøres løpene med åtte faste premier, og 5.000 kroner i de siste premiene.
  • I tillegg en rekke spennende bonusløp (for innmeldte i klasseløp): Hans Ptter Tholfsens Minneløp, DNTs Høstfinale for både tre- og fireårige hester, DNTs Hoppechampionat, DNTs 4-åringsserie og DNTs 5-åringsløp

 

Ønsker du å lese mer om dette kan du følge linkene under: 

Satsning på hopper
Premiesjansen 
Auksjonsløpet
Kallblodsklassikern

 

Alt om Klasseløpsauksjonen får du på www.auksjonshester.no

Flere travlag har nå gitt egne tilbud til medlemmer som kjøper hest på Klasseløpsauksjonen. Dette engasjementet inspirerer stadig flere til å følge på! Tilbudene er ulike, men alle er veldig gode og vitner om et herlig engasjement rundt om i hele Norge for vår fantastiske travsport!

Grimstad og Omegn Travselskab 
byr på kjøpestøtte på kr 5.000 + gratis oppstalling og strø på Frivold Travbane gjennom vinteren.

Horten og Omegn Travforening
gir kr 10.000 i støtte til kjøp + et av tre alternativer som alle har han verdi på rundt 10.000 kroner.

Holmestrand og Omegn Travforening og Sande Travselskap
Gir direkte tilskudd på kroner 10.000, med et valgfritt tilskudd i tillegg.

Malvik Travlag
tar utfordringen fra DNT og gir et tilskudd på kr. 10.000,- til medlemmer som kjøper åring på Klasseløpsauksjonen.

Fana Trav og Hestesportslag
støtter med kr. 10.000,- i kjøpsstøtte + gratis transport til Bergen etter auksjonen. Tilskuddspoten er satt til kr. 50.000,- så ved kjøp av flere vil denne bli fordelt - maks 10.000,- pr. hest.

Siljan Travklubb
gir 5000,- i tilskudd per hest, samt betaling av alle innskudd til kriteriet. Tilskuddspotten er på totalt 25 000,- og vil bli fordelt på alle kjøp, maks 5000 ,- per hest. 

Nord-Gudbrandsdal Travlag 
besluttet å yte et tilskudd på kr 10.000,- til medlem av laget som kjøper hest på årets auksjon. Styret ser positivt på ytterligere valgfritt tilskudd. Dette vil bli vurdert etter konkretiserte kjøp. 

Dette er tilbud vi kjenner til - hvis det er flere travlag som har lignende tilbud til sine medlemmer - send oss gjerne en beskjed.

I tillegg til travlagene vet vi også at  Richard Pedersen også tok tak i utfordringen og på Facebook har han tatt initiativ til å dra i gang andelslag hvor planen er å kjøpe inn to åringer på årets Klasseløpsauksjon.

Her er det bare å henge seg på i siste liten.

Start eget andelslag:

Kunne du tenke deg å bli hesteeier, men du syns kanskje at det er litt dyrt? Start andelslag! 

Å være hesteeier bidrar til å skape glede og spenning i hverdagen. Mange syns at det å eie hest kan være litt dyrt. Løsningen er å starte andelslag! I et andelslag investerer du pengene i drømmer, opplevelser og sosialt fellesskap – kun for en brøkdel av prisen og risikoen.

Nedenfor har vi samlet en del informasjon som vil være nyttig for dere som tenker på å starte et andelslag:

 

Ønsker du mer generell informasjon om hvordan andelslag fungerer kan det fås ved henvendelser til Marius Lundstein – 994 90 750 – marius.lundstein@travsport.no

Velkommen til årets auksjon!

Fotokonkurranse: 

Del din klasseløpsdrøm og du er med i trekningen av et bord for 4 personer under Axel Jensens Minneløp på Bjerke Travbane i november! 

VG Norsk Travderby og Finn-Tack Norsk Travkriterium er blant de aller største travløpene som går i Norge.  9. september er det klart for årets utgave av de klassiske storløpene. Nå inviteres du til å delta i en fotokonkurranse! 

Har du en hest som du drømmer om at skal kvalifisere seg? Kanskje føllet du fikk denne våren er din store drøm? Har du eid en hest som har deltatt i et derby/kriteriet, eller kanskje du hadde en stor opplevelse når du var vitne til en vinner av disse klassiske løpene?  

Del din klasseløpsdrøm med #Klasseløpsdrøm - #Travsport - #Hest - #Bjerkebanen på facebook eller instagram og du er med i trekningen av et bord for 4 personer til Axel Jensens Minneløp på Bjerke Travbane i november! 

Vinneren trekkes søndag 9. september på Bjerke Travbane. 

Kanskje er det nettopp deg som står igjen som vinner på seremoniplass ved neste anledning, med hest kjøpt denne helgen!

Foto: Trav24.no

Tips en venn