Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Breeders Crown-seier til Custom Colt og Henry

Utland
Del:  

Henry Rorgemoen tok turen til Åby og Breeders Crown med 2-årige Custom Colt (e.Offshore Dream) i går. I sulkyen, fra spor åtte, satt Peter Untersteiner. Han bakket fra start og havnet 

blant de siste. I front dro en veldig pigg Hill Of Fame F. unna for Johnny Takter. Faktiske ble det en 11-åpring. Utvendig satt en annen pigg hest, Global Action mens Peter Ingves fant lederryggen med She Rains i en trio som var langt foran de øvrige. 

Det ble dempet til drøyt 14 til tusen meter. Da kom pulje to med fire hester opp slik at det var syv hester det skulle stå mellom. Peter Untersteiner dro proppene på Custom Colt som tapte en lengde i siste sving. Men når han fikk hingsten opp i fart så gikk det unna. Hill Of Fame F. så ut som en million i front men åpningen hadde kostet. Custom Colt kunne enkelt spurte forbi til en fantastisk seier på fine 1.14.2/1640 auto. 

Førstepremien var på 175.000 skr. Dermed har hesten tjent godt over 200.000 kroner allerede. Det er Svein Ove og Silje Fløisvik som er oppdrettere. Trener og eier gjør kontroversielle Henry Rorgemoen. 

Hill Of Fame F. og She Rains kom på plassene bak den norskfødte hesten.

Tiger Man E.P. var også på plass og ble nummer to for Bjørn Goop. Den Jan Kristian Waaler-trente hesten travet 16.4 og fikk 15.000 skr. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn