Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Bli med å gjør Rikstoto.no til en bedre nettside

Spill
Del:  

Nye Rikstoto.no eller Old Rikstoto. Det virker til å ha et enormt fokus hos spillerne. Pr. i dag har nye siden fått mye pepper og en rekke kunder vil kun forholde

seg til den gamle siden.

Trav24 tok en prat med Rikstotos daglige leder Camilla Garmann. Nå inviterer hun deg til å bli med å påvirke arbeidet med å forbedre siden. 

Det er mange som ytrer seg negativt i sosiale medier om den nye siden. Fra deres side blir det svart fra flere hold. Bl.a. om at det og det og det står på listen over mulige endringer/forbedringer. 
Hva er planen videre for siden, hvilke endinger kommer og hva annet kan vi som brukere forvente oss fremover. Og ikke minst når?

- Vi er godt kjent med at nettsidene våre ikke fullt ut møter forventningene hos alle kundene våre.

Vi har gjort en rekke kundeundersøkelser og det var noen områder som kom tydelig frem som de viktigste forbedringsområdene:

 

•            Siden er for treg

Rikstoto.no har hatt for lang lastetid. Vi har den siste tiden hatt fokus på å korte ned lastetiden på forsiden og noen andre elementer.

Dette har gitt resultater og kundene vil nå oppleve at forsiden lastes raskere. Vi arbeider videre med ytelsesforbedringer, slik at kundene stadig vil oppleve en raskere side – også på andre deler av Rikstoto.no.

 

•            Det er behov for videoarkiv

En betydelig andel av kundene våre ønsket seg videoarkiv på den nye siden. Å utvikle det var en stor jobb som allerede var godt i gang. Videoarkivet ble lansert før jul.

 

•            For mye Lyntoto fokus

For å imøtekomme kundenes ønske om mindre Lyntotofokus laget vi en funksjon hvor alt knyttet til Lyntoto på forsiden kunne fjernes av den enkelte. Løsningen er laget sånn at den husker valget ditt, slik at du har valgt det bort er det skjult inntil man eventuelt velger å aktivere dette innholdet igjen.

 

•            Generelle ønsker om ny funksjonalitet og bedre brukervennlighet

Vi har fått mange tilbakemeldinger med ønsker om funksjonalitet vi allerede har, men som kundene åpenbart ikke finner. Det er vårt ansvar å tilgjengeliggjøre den informasjonen og de funksjonene kundene har behov for. Vi starter derfor nå på et prosjekt for å løfte frem og tilgjengeliggjøre funksjonalitet på en annen måte enn det vi har gjort tidligere. Det aller viktigste i dette prosjektet er tilbakemeldinger fra brukerne og brukertesting.

Vi vil derfor invitere Trav24s lesere til vårt panel av kunnskapsspillere. Som medlem i panelet vil du få tilsendt undersøkelser for testing av eksisterende og nye løsninger, og kan dermed være med og påvirke hvordan Rikstoto.no utvikles videre. For å melde deg inn i panelet sender du en epost til brukertest@rikstoto.no avslutter Garmann.

Foto: Skjermdump av Rikstoto.no

Tips en venn